Здравейте, правя нова тема в която да предложа услугите си като начинаещ програмист безплатно.
На някои успях да помогна на други не,някои даже и ги забравих абе стана голямо мазало.
Бях обещал плъгин за WP за попъп галерия с реклами и брояч ,който в последствие забравих на кой трябваше да дам,сега даже и не го намирам а пък ми беше първия работещ плъгин за WP .
Този път мисля да сложа малко ред за да не стават подобни случки.
Какво предлагам:
Редакция/Написване на скрипт(HTML/CSS/jQuery/PHP/MySQL).
Сега ми се налага да мога да работя с jQuery библиотеката така , че ако имате нещо свързано с него сте с предимство.
Какво не предлагам:
От готовите CMS-и съм работил най-вече с PHPBB , с WP съм скаран и не мисля да се сдобряваме,същото важи и за Joomla .
Моля пишете само в темата , на ЛС и в скайп не мисля да отговарям да не става объркване в последствие .
Запазвам си правото ако нещо не е по силите ми да откажа.
Какво се иска от вас:
От вас се иска само да знаете какво искате, да не си губим времето взаимно.
Както и да оставите коментар в темата , дори и да е отрицателен, важното да е обективен.
Също и да не прекалявате,все пак услугата е безплатна.
Да имате поне 50 мнения и положителна репутация!
Старата тема
На някои успях да помогна на други не,някои даже и ги забравих абе стана голямо мазало.
Бях обещал плъгин за WP за попъп галерия с реклами и брояч ,който в последствие забравих на кой трябваше да дам,сега даже и не го намирам а пък ми беше първия работещ плъгин за WP .
Този път мисля да сложа малко ред за да не стават подобни случки.
Какво предлагам:
Редакция/Написване на скрипт(HTML/CSS/jQuery/PHP/MySQL).
Сега ми се налага да мога да работя с jQuery библиотеката така , че ако имате нещо свързано с него сте с предимство.
Какво не предлагам:
От готовите CMS-и съм работил най-вече с PHPBB , с WP съм скаран и не мисля да се сдобряваме,същото важи и за Joomla .
Моля пишете само в темата , на ЛС и в скайп не мисля да отговарям да не става объркване в последствие .
Запазвам си правото ако нещо не е по силите ми да откажа.
Какво се иска от вас:
От вас се иска само да знаете какво искате, да не си губим времето взаимно.
Както и да оставите коментар в темата , дори и да е отрицателен, важното да е обективен.
Също и да не прекалявате,все пак услугата е безплатна.
Да имате поне 50 мнения и положителна репутация!
Старата тема
Последно редактирано: