ЕхА. Мерси много. Странно е.
Това ще го раздвижи повече,100%. Но честно казано по-голям става само при теми, засягащи по-голяма аудитория. Не го целим, разбира се, все пак сме тясно специализиран. @slavib , много се радвам, че натискаш на това. Само от чисто любопитство, какво целиш с това? Как ще те накара тази секция да се почувстваш по-добре.ами то ако сложите и раздел програмиране - ще стане много бързо и най-големият за програмиране
Хм. Кои? Питай тук също. Имаме хора със знания.Ще има кой да питам когато не знам нещо. Сега ходя да питам онези чикиджи
На теб пък кой ще ти помогне?Ще има кой да питам когато не знам нещо. Сега ходя да питам онези чикиджи
Виж го във бгдев форума как се излага, има 20 акаунта и спами като ученичка.Хм. Кои? Питай тук също. Имаме хора със знания.
Да, айде моля да се придържаме към темата.Превърнахте го в офтопик.
Хм. Кои? Питай тук също. Имаме хора със знания.
аз там имам още три акаунта на които ми отговаряте без да знаете че съм аз и то го правите с най-голямо удоволствие.На теб пък кой ще ти помогне?
Виж го във бгдев форума как се излага, има 20 акаунта и спами като ученичка.
Ама @Sky там ли пълни съдържание....ее, не така, давай го насам. И въобще има ли активност там, защото ще се радвам да такъв тип секция да се развие много тук, защото имам много силен интерес в тази област. Още имаме много малко съдържание по тези теми, за да се обособи един такъв раздел. Но ще е определено видимо отделен. Аз лично си държа на това.аз там имам още три акаунта на които ми отговаряте без да знаете че съм аз и то го правите с най-голямо удоволствие.