ziko
Member
Здравейте Преди месец поръчах едно калъфче за един приятел за Айфонъ мъ от УК версията на ebay. И какво стана.. платих си всичко, мина времето за доставка, изчаках още една седмица и нищо не дойде. Викам си дай да пиша на продавача. След първото писмо ме помоли да му пратя адреса ми и след като го направих ми каза че не може да го намери в Гугъл Мапс. Пратих му линк директно към къщата ми и отговор не получих само беше споменал преди това че ще провиери в Ройал мейл. И след като не получих отговор писах на администратори , нали отворих случай описах какво е станало. В отговор от продавача получих че съм бил скамър... (WTF ??) Писах им че имам положителен рейтинг и досега съм нямал абсолютно никакви проблеми. И в отговор продавача ме пита защо имам отворени много случай за не получена пратка и аз кат теле в зеле гледам в профила ми 5 затворени случая дето кат цъкнеш нищо не стаа.
И ся ми е интересно какво да направя. Как ще ме посъветвате. Не ми пука за 15те кинта колкото за това да се изясни и да се покаже че не ги лъжа и евентуално да ми върнат парите или пратят наново калъф. Какво мислите ?
И ся ми е интересно какво да направя. Как ще ме посъветвате. Не ми пука за 15те кинта колкото за това да се изясни и да се покаже че не ги лъжа и евентуално да ми върнат парите или пратят наново калъф. Какво мислите ?