Понеже ми писаха на лично съобщение за повече информация - ще спомена още малко. Става въпрос за статии от 200 - 300 думи може и повече. Като брой статии (новини) дневно 20 - 30 може и повече или по-малко в зависимост от уменията ви не е концлагер. Търся хора на които им харесва да правят това. Статиите може да са преразказани, но бих се радвал да бъдат уникални.
Не не се шегувам с цялото уважение към форумците казвам го буквално. Става въпрос за новинарски портал сиреч всеки ден ново и обновено съдържание актуално за деня и това не е 1 - 2 статии.
АЗ ИМАМ ЕДИН ПРОСТ ВЪПРОС
КОЛКО СЕ ПЛАЩА ЗА 20 СТАТИ ПО 300 ДУМИ ДНЕВНО?
предлагайте си офертите без излишен спам или пишете на лс не флудете в темата ... и ще получите отговор
и подписа ти цепи от мъдрост колкото до цената е по договоряне предлагат си офертите на лс и после им отговарям какво предлагам аз и така. Може и в темата да си пишете офертите нали е за това 8)
и подписа ти цепи от мъдрост колкото до цената е по договоряне предлагат си офертите на лс и после им отговарям какво предлагам аз и така. Може и в темата да си пишете офертите нали е за това 8)
имаш даже преди да си постнал постаЦитат Първоначално написано от konars1 Разгледай мнение
и подписа ти цепи от мъдрост колкото до цената е по договоряне предлагат си офертите на лс и после им отговарям какво предлагам аз и така. Може и в темата да си пишете офертите нали е за това
Аз защо тогава нямам отговор?
и подписа ти цепи от мъдрост
..............................МИ АКО ИСКАШ ОБЪРНИ СЕ КЪМ СОБСТВЕНИКА НА ТОЗ ФОРУМ ЩОТО ТЪЗ МЪДРА МИСЛА Е НЕГОВА
ети мойта оферта долар на сто думи
20*300*0,01 = 60 долара дневно
22 дни *60 = 1320 долара месечно
очаквам твоето предложение
МИ АКО ИСКАШ ОБЪРНИ СЕ КЪМ СОБСТВЕНИКА НА ТОЗ ФОРУМ ЩОТО ТЪЗ МЪДРА МИСЛА Е НЕГОВА
ети мойта оферта долар на сто думи
20*300*0,01 = 60 долара дневно
22 дни *60 = 1320 долара месечно
очаквам твоето предложение