DiDokal
Active Member
Здравейте, предполагам че някой хора тук вече знаят трика за сменяне на името на fanpages които имат повече от 200 фена и естествено никой нищо не казва
Аз ще ви обясня стъпка по стъпка как да го направите напълно безплатно!
Пробвал съм го вече на няколко групи и няма никакъв проблем.
Започваме...
Стъпка 1: Ако категорията на твоята fanpage е "Local Businesses" примерно, сменете на "Друго - Общност" и запаметите.
Редактиране на страницата / Настройки / Информация за страницата / Категория
Стъпка 2: Сега трябва да настроим Google Chrome да работи чрез proxy
Настройки / Показване на разширените настройки / Мрежа / Lan settings / Proxy server / IP: 212.138.92.17 Port: 8080
Рестартирайте Chrome
Стъпка 3: Сменете езика на вашият Facebook
Отидете в най-долната част където пише "Facebook © 2013 · Български", кликнете върху "Български" и сменете на Japanese
Стъпка 4: Слагане на новото име
Редактиране на страницата / Настройки / Информация за страницата / 翻訳された名前編集 (Пред последното поле)
Тук трябва да сложете новото име НО, в новото име трябва да присъства поне един японски символ. Може да потърсете в интернет и да си изберете. Най ползвания е този: メ (Тип X)
Името трябва да бъде сложено във второто поле, в противен случай няма да проработи.
После запаметявате.
Стъпка 5: Смяна на категория и адрес
5.1 Първо сменяте категорията от:
Редактиране на страницата / Настройки / Информация за страницата / カテゴリ (третото поле). Ще ви се отворят две падащи менюта от които вие трябва да отбележете това което виждате на снимката
Запаметявате
5.2 Сега сменяте адрес от:
Редактиране на страницата / Настройки / Информация за страницата / 住所 (петото поле) което ще ви излезе след като запаметите категорията
В първото поле слагате пощенски код 0000
После отивате на третото поле и кликвате върху стрелката и отбелязвате това което виждате на снимката
След това на същото поле напишете "jordan" и намерете и кликнете върху това което виждате на снимката
Сега отивате на второто поле и напишете "amm", след като ви излезлезнат всичките имена, чукнете върху "Amman, Jordan".
Запаметявате от синия бутон и сте готови! Връщате на стария ви език и изтривате категорията и адреса!
Възползвайте се тъй като този бъг едва ли ще трае много време.
Ще помагам на хората които имат нужда ако не съм затрупан с работа.
Искам: да не се копира в други форуми или уеб страници.
Аз не поемат отговорност за неправилна употреба или последствията от използването на този бъг.
Аз ще ви обясня стъпка по стъпка как да го направите напълно безплатно!
Пробвал съм го вече на няколко групи и няма никакъв проблем.
Започваме...
Стъпка 1: Ако категорията на твоята fanpage е "Local Businesses" примерно, сменете на "Друго - Общност" и запаметите.
Редактиране на страницата / Настройки / Информация за страницата / Категория
Стъпка 2: Сега трябва да настроим Google Chrome да работи чрез proxy
Настройки / Показване на разширените настройки / Мрежа / Lan settings / Proxy server / IP: 212.138.92.17 Port: 8080
Рестартирайте Chrome
Стъпка 3: Сменете езика на вашият Facebook
Отидете в най-долната част където пише "Facebook © 2013 · Български", кликнете върху "Български" и сменете на Japanese
Стъпка 4: Слагане на новото име
Редактиране на страницата / Настройки / Информация за страницата / 翻訳された名前編集 (Пред последното поле)
Тук трябва да сложете новото име НО, в новото име трябва да присъства поне един японски символ. Може да потърсете в интернет и да си изберете. Най ползвания е този: メ (Тип X)
Името трябва да бъде сложено във второто поле, в противен случай няма да проработи.
После запаметявате.
Стъпка 5: Смяна на категория и адрес
5.1 Първо сменяте категорията от:
Редактиране на страницата / Настройки / Информация за страницата / カテゴリ (третото поле). Ще ви се отворят две падащи менюта от които вие трябва да отбележете това което виждате на снимката
Запаметявате
5.2 Сега сменяте адрес от:
Редактиране на страницата / Настройки / Информация за страницата / 住所 (петото поле) което ще ви излезе след като запаметите категорията
В първото поле слагате пощенски код 0000
После отивате на третото поле и кликвате върху стрелката и отбелязвате това което виждате на снимката
След това на същото поле напишете "jordan" и намерете и кликнете върху това което виждате на снимката
Сега отивате на второто поле и напишете "amm", след като ви излезлезнат всичките имена, чукнете върху "Amman, Jordan".
Запаметявате от синия бутон и сте готови! Връщате на стария ви език и изтривате категорията и адреса!
Възползвайте се тъй като този бъг едва ли ще трае много време.
Ще помагам на хората които имат нужда ако не съм затрупан с работа.
Искам: да не се копира в други форуми или уеб страници.
Аз не поемат отговорност за неправилна употреба или последствията от използването на този бъг.
Прикачени файлове
-
1.png2.7 KB · Преглеждания: 15
-
2.png28.2 KB · Преглеждания: 28
-
3.png1.8 KB · Преглеждания: 17
-
4.png10.7 KB · Преглеждания: 17
-
5.png7 KB · Преглеждания: 16
-