tedkata_m Well-Known Member Рейтинг - 100% 24 0 0 16 Декември 2013 #1 Здравейте! Никога не съм продавал в Ebay, но имам интересни неща за продаване там. Търся си човек от София, за да продавам стоката си с негова помощ, като за това разбира се той ще получи идеален процент от печалбата ни. Пишете на ЛС. Поздрави!
Здравейте! Никога не съм продавал в Ebay, но имам интересни неща за продаване там. Търся си човек от София, за да продавам стоката си с негова помощ, като за това разбира се той ще получи идеален процент от печалбата ни. Пишете на ЛС. Поздрави!
tedkata_m Well-Known Member Рейтинг - 100% 24 0 0 31 Октомври 2014 #2 От: Търся партньор от София с опит в продажбите в Ebay Вске още търся този човек
D Donchevas New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 31 Октомври 2014 #3 От: Търся партньор от София с опит в продажбите в Ebay Задължително ли е да е от София? И в кой Ebay ще се продава?
От: Търся партньор от София с опит в продажбите в Ebay Задължително ли е да е от София? И в кой Ebay ще се продава?
R Retailer New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 31 Октомври 2014 #4 От: Търся партньор от София с опит в продажбите в Ebay Преди малко ти пратих лично съобщение : )