И аз гласувах. По симпатии, не толкова като услуги. Които са ми правили положително впечатление. Бг не използвам, за това ето и какво мисля в ретроспеция, тъй като често гледам какво се случва в тази секция:
Влошаване на услугите на SuperHosting.bg, никакво адекватно социално поведение в този или в който и да е сайт. Не дадох гласи си минлата година за тях, не го направих и сега. Нищо, са на всяка манжда мердия по ивентите.
Delta.bg - не бяха активни тази изминала година, надявам се на има нещо ново около тях тази, тъй като доста мълчане. Добри са и лично аз съм с добри впечатления от тях.
Jump.bg - компанията, коят най-силно дръпна миналата година, от това което чета от форуми и най-вече тук. Един от собствениците им е кативен тук,което ме радва и вдъхва доверие в клиентите си. Успехи им пожелавам. Няма да е зле и на пускат от време на време нещо за себе си тук. Браво, Алекс.
Същото мога да кажа и за Alien-Hosting.com. Успяха да си извоюват тазгодишното вклюване и вотове. Симпатични са, не знам как са им услугите, но определено са в полезрението ми, ако реша да имам бг хостинг.
ICN. И при тях няма нищо ново. Все същите са си. Имаха доста ивенти и те. И до тук. Но респект, че техен представитле влиза и винаги успява да даде разяснение на нещата, тези свързани около тях. Нямаше да е зле и по един админ да влиза, за да помага на хората, а то е ясно как ще си печели клиенти.
VPSBG.eu, доста силно присъствие тази година. Дори много силно. Невероятни дебати и добри оферти на услугите им. За VPS-и, вярвам, че са повече от конкурентни. Успехи пожелавам на екипа им и дано съберат повече гласове. Залсужават го.
Hostgator.com, тия потъват яко. Усвен, че имат високи цени, и качеството им падна, да не говорим, че те бройкат за всичко.
Отказах се преди време и от тогава не само не си давам гласа за тях, но и си казвам какво ми е личното мнение.
Host.bg, даже не знам какво се случва там. Има ли ги, какро правят. Нещо ново.
Нищо, щом няма, значи няма.
Directhost.bg, един пример как нещата не винаги текат по планове. Симпатични са, но това, което им се случи доста ги дръпна назад. Надявам се скоро да стъпят на крака и да се поучат от грешката си.
Имам 2-3 форума в Бг нета, в които се говори за хостинги, домейни по-активно. Няма да е лошо собствениците на такива компании да мятат по едно око. Знам, че големите фрми по ги брига да е на всеки знаен и не знаен ивен спонсор, но нека бъдат поне малко сериозни. Ходи обянсявай колко ги готин на хората, но гледай си клиентите тук, в нета. Това ми е като съвет, защото всички са много яки.
Айде успехи на участниците и нека бъде лидер най-добрия.