Плащам кеш за сайт с приходи от адсенс.
Смятам по следниаят начин, ако саит прави по 40 лева средно на месец, умножавам по 10 и цената която предлагам е 400 лева за саит, това е само пример, чакам оферти на лс.
НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ТОЗИ ИЗМАМНИК МУРАД ЛИ Е КАКЪВ Е
ОЩЕ НЕ Е С БАН ВЪВ ФОРУМА И ПРОДЪЛЖАВА ДА СТЪРЧИ ТУК
ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ГО РАЗКРИХМЕ КАК ЛЪЖЕ НАЙ-НАГЛО
И КАК ВСЕ ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ЛЪЖЕ И ЗНАЕ ЧЕ ГО ПРАВИ
И ПОСЛЕ ПИЩИТЕ КОЙ КАК БИЛ ИЗМАМЕН?
ЩЕ ВИ МАМЯТ ОЩЕ МНОГО ,
НЕКА ВИ МАМЯТ ТОГАВА!
За такива случаи се използва бутона за репорт. Ти използва ли го?
не е добре амончето , какви ги приказваш бе дебил ?Толкова много неща ми идва да ти кажа, но ще си затрая и ще те помоля да отидеш и да СИ ДЖАСНЕШ ЕДНА ХАЙДУШКА ЧИКИЯ и да кротнеш.
Следващия път не мога да ти обещая че ще съм толкова нежен но не го приемай лично, зщото за мен не си личност, а някакъв виртуален ник.
Толкова много неща ми идва да ти кажа, но ще си затрая и ще те помоля да отидеш и да СИ ДЖАСНЕШ ЕДНА ХАЙДУШКА ЧИКИЯ и да кротнеш.
Следващия път не мога да ти обещая че ще съм толкова нежен но не го приемай лично, зщото за мен не си личност, а някакъв виртуален ник.
Ей момче я се успокой и намали тона, и ако си нервен ходи си го изкарвай другаде не съм ти виновен, че си станал на криво или някой те е измамил в случая според мен най добре е да пуснеш 1 репорт и админите да преценят какво да правят не да се правиш на велик да ходиш да спамиш по темите и да определяш кой е измамник и кой не е.
не е добре амончето , какви ги приказваш бе дебил ?
Вельо войвода, ти си приятел на мурад ли?
Съучасник или просто си се харесвате?
Делите си приходите от измамите?
Той с турски ник ти с хайдушки.. малко сте ми съмнителни?
Да не сте се търкаляли в шубраците...
и "ей момче" може да викаш на гаджето си...или ТЯ си е обръснала мустаците вече?
Дори не го познавам и вземи да пийнеш нещо за нерви, защото определено имаш нужда хаха и това дали съм Вельо войвода или някой друг няма никакво значение. Като съм ти съмнителен какво? Медал ли да ти дам?
@Amoun Ти си навсякъде. До сега само ти четях глупостите навсякъде, но ти направо се о*сра. Не знам дали си мислиш, че броя мнения или някакъв статус ти дава право да ръсиш постояно някакви безумни изказвания. Нито теб познавам нито Мурад. Аз няма да толерирам както твоите, така и на още няколко образа, мненията. С всяка изминала тема се убеждавам, че масово мненията нямат нищо общо с името и слогана на този форум.
Не ми отговори, гаджето ти обръсна ли си мустаките или няма смисъл със/без, все не е за показване?
А медал поискай от майка си- тя те е възпитала такъв натегач...
другарко другарко, апък амоун не ползва бутона докладвай...
Айде барабар Петко и Мартин да кажат защо го защитават