Искам да ви предложа скромния си инвентар от умения, които придобих през последните години. Всички са в сферата на копирайтингът, което ще рече - пиша / пренаписвам / редактирам информационни статии, статии-ревюта, оптимизирани за сърч-енджини статии, попълвам с информация уеб страници, описания на продукти, картинки и всичко останало, което ви хрумне (стига да е свързано с щракане по клавиатурата). Владея немски (задоволително) и английски (отлично) език - превеждам от английски и немски към български и от български само към английски.
Уникалността на работата си я проверявам с Адвего. Първият артикул от поръчката на всеки нов клиент ще бъде безплатен, независимо от резултата (условие: работата да е дългосрочна). В блога ми можете да прочетете малко по-подробно за мен (приемам критика относно блога, стига да е градивна).
e-mail: [email protected]
телефон: 0882 72 62 99
Уникалността на работата си я проверявам с Адвего. Първият артикул от поръчката на всеки нов клиент ще бъде безплатен, независимо от резултата (условие: работата да е дългосрочна). В блога ми можете да прочетете малко по-подробно за мен (приемам критика относно блога, стига да е градивна).
e-mail: [email protected]
телефон: 0882 72 62 99
Последно редактирано: