Аз мисля, че си е важно. И като казвам това взимам и предвид директорийте с висок pr, не тези, които са наспамени до дупка и на база днешен спам си генерират собствени страници с 40-50 листинга на пейдж, до които бота стига едвам едвам - камули да са добре индексирани.
Но определено е само една част от линк билдинга, има много други - и успешното линк билдване е комбинация от тях. Но директорийте са неизменна част от това. Най-малкото са един + към цялата картинка. Аз гласувах за важни.![]()
Да, ето ти добра идея. Но гледай да е първо по тези директории преди да си го сложиш на блога, че и акаунти се затварят за чиване с дублиран контент.Искат да са уникални. Тоест още едно писане допълнително (което спокойно можеш да си го сложиш на твоя сайт)![]()
Да, ето ти добра идея. Но гледай да е първо по тези директории преди да си го сложиш на блога, че и акаунти се затварят за чиване с дублиран контент.Определено подкрепям мнението на radev.
![]()
Бате, как успяваш от всичко да правиш въпрос.значи първо ти носсят таргетиран трафик , а също така и полезни линкове (директни или лонг тиър)
аз ли правя въпросите че нещо не разбрах?
Не, бате. Ти си адванс. В теб не се и съмнявам.аз ли правя въпросите че нещо не разбрах?
аахха ок ясно , ми момчето има въпроси - трябват му отгвориНе, бате. Ти си адванс. В теб не се и съмнявам.![]()
аахха ок ясно , ми момчето има въпроси - трябват му отгвори![]()
Изобщо не е, вече е олдфашън. Това гласувах, защото със хамалска работа нищо не се постига, хубаво може да се хване малко по висок PR, но не мисля, че е нужно сайта да се добавя в повече от 50 директории, най-добре е да се добави във всички със PR 4 нагоре...
следва продължение (към 11.30 ако не забравя)