BurnX направил песен за Бойко Борисов

От: BurnX направил песен за Бойко Борисов

И аз не можах :lol:

:DБърни не може да се похвали с вокални дадености, но смисления текст издава, че песента е негова.:lol:
Бърни, айде сега по една за цецо-крадецо и за великия икономист цмиьон джанков, който ни спаси от кризата - иначе щеше да е по-зле.tooth.gif

аааааааааааааааахахаха:lol:

Песента е некадърна като лирическия герой и автора.

аааааааааааааааахахаха:lol:

Песента е некадърна като лирическия герой и автора.

tooth.gifБаш!!!:lol:Само мощно спрели хора могат да барнат такова творчество.tooth.gif

Той тоя Гошо от почивка от край време прави такива "песни". Преди имаше за Бербатов :)

Ти ли си му мислил текста?

Да. В свободно си време пиша текстове за песни за малоумни...

Това съобщение е скрито ,защото BurnX е във вашия игнор лист.
Системата трябва да се преработи за да казва истината : Това съобщение беше скрито , защото нямате аргументи да спорите с BurnX и затова се скривате.

Душкоооо това било голем кеф Виж файлът 10667
Senior Playa
Това съобщение е скрито ,защото BurnX е във вашия игнор лист.

Душе, по тоя начин се лишаваш от много забавни бисери, ама загубата си е твоя.:lol:yahoo.gif

Душе, по тоя начин се лишаваш от много забавни бисери, ама загубата си е твоя.:lol:Виж файлът 10671
Когато човек не може да спори (освен с обиди но това вече е до възпитание) най-доброто решение е да се скрие. Та игнора в неговия случай е добро решение. Че пак ще изтрещи някоя вечер както преди щото е пропуснал да си изпие хапчетата за нерви.

Когато човек не може да спори (освен с обиди но това вече е до възпитание) най-доброто решение е да се скрие. Та игнора в неговия случай е добро решение. Че пак ще изтрещи някоя вечер както преди щото е пропуснал да си изпие хапчетата за нерви.

Айде, айде - и ти имаш добри истерични кризи, а и мен си ме докарвал до такива, та нека не съдим само другите. Тъпо е, че трябва да се дърляме, като крастави магарета, но тая тема касае живота ни и всеки има право да защити своето виждане за по-добър живот.
А сега да ти набия аз на тебе едно въпросче:
Вчера умния ти любимец се е изцепил срещу реформаторския блок, с което яко ги е ядосал. Ти как си обясняваш тая негова постъпка: Като стратегия да привлече левите баби, отказвайки се от услугите на бившото сдс или като гаф, който ще му коства коалиция с тях и съставяне на кабинет?

Душе, не чети, защото го цитирам:lol:

Горе