Entrepreneur
New Member
Привет!
Бих искал да ми бъде направен сайт на моята фирма. Колебая се между Joomla и WordPress – искам да бъде лесно за ползване, така че различни хора от фирмата да могат лесно да коригират дадена информация. Най-често това ще бъде каталога.
На този етап съм решил да има следните страници:
Начало/За фирмата – кратка информация с какво се занимава фирмата;
Каталог – каталог с различните продукти, който предлагаме;
Контакти – форма за контакти + адрес и карта.
Представям си най-отгоре да е менюто, а под него да се сменят различни снимки и след това да следва информацията. За пример може да видите: http://www.agromah.bg. Ще се радвам, ако може да ми покажете различни варианти в процеса на работата.
Предпочитам да е човек от Пловдив или областта, за да може да се срещнем.
Моля да ми отговорите и на следните въпроси:
Възможно ли е страницата „Каталог“ да бъде интегриран PDF файл?
Какви са вашите изисквания и имате ли нужда от повече информация?
Разбирам, че не можете да кажете крайна цена като не знаете всичко, но може ли да ми опоменете рамки, в които бихте се сместели, за да изградите подобен сайт?
Колко време ще ви отнеме?
Поздрави,
Иван
Бих искал да ми бъде направен сайт на моята фирма. Колебая се между Joomla и WordPress – искам да бъде лесно за ползване, така че различни хора от фирмата да могат лесно да коригират дадена информация. Най-често това ще бъде каталога.
На този етап съм решил да има следните страници:
Начало/За фирмата – кратка информация с какво се занимава фирмата;
Каталог – каталог с различните продукти, който предлагаме;
Контакти – форма за контакти + адрес и карта.
Представям си най-отгоре да е менюто, а под него да се сменят различни снимки и след това да следва информацията. За пример може да видите: http://www.agromah.bg. Ще се радвам, ако може да ми покажете различни варианти в процеса на работата.
Предпочитам да е човек от Пловдив или областта, за да може да се срещнем.
Моля да ми отговорите и на следните въпроси:
Възможно ли е страницата „Каталог“ да бъде интегриран PDF файл?
Какви са вашите изисквания и имате ли нужда от повече информация?
Разбирам, че не можете да кажете крайна цена като не знаете всичко, но може ли да ми опоменете рамки, в които бихте се сместели, за да изградите подобен сайт?
Колко време ще ви отнеме?
Поздрави,
Иван