От: Брат ми има мерак да пише статии - на български и английски език
Лоша оферта, при която провалът е почти сигурен. Хем брат ти не е писал досега и не може да пише, хем ще върши работа като на професионалист? Че и на всичкото отгоре ще пише статии на цени, надвишаващи цените на едни от най-добрите копирайтъри тук във форума? И това без опит, без портфолио, без изградени навици на работа, вероятно е и ученик, което има своите негативи и означава, че най-малкото няма да има време да спазва срокове.
Хубаво е, че искаш да му помогнеш, но в случая ще си направиш лоша услуга - брат ти го е срам и не може сам да се регистрира и да пусне тема за това, ти трябва да му вършиш работата, а какво остава за другото? И моля, не ми излизай с довода, че му помагаш - достатъчно е той като се регистрира да му помогнеш, като заложиш името си и пишеш в темата му, казвайки, че ти е брат и може да му се вярва , или пък когато получиш някоя поръчка за статии, директно да я дадеш на брат си да пише, а ти да го поправяш където сгреши, и така сам ще разбереш, дали ще го бъде в тая работа или не.
Интересно ми е защо брат ти едва сега иска да се занимава с това, имал е друга работа или е ученик? Но е хубаво, че иска да работи и сам да си изкарва парите, пожелавам му да успее в начинанието!