Занимавам се с търсенето на изтекли домейни и постоянно ми се събира голяма база, домейните не ги намирам от търгове и никога не са били листвани - или поне по-голямата част от тях. Да уточня давам имената и ви си ги регистрирайте, разберете ме не мога да регистрирам 25 000+ домейна Ако ви дам домейн който вече не е свободен парите се връщат или по желание на клиента се дава друг домейн.
Та по-подробно понеже имам хиляди в базата може да ми пуснете тук какъв домейн търсите по език, област и т.н. според някакви ваши критерии. Работя по метриките на Majestic. Домейните са с линкове от BBC, CNN, Techrunch, Wikipedia, USA Today.... и т.н източниците ни са над 300 от най-големите световни сайтове.
Повече за офертите и като цяло за услугата можете да намерите тук www.qualityolddomains.com
Та по-подробно понеже имам хиляди в базата може да ми пуснете тук какъв домейн търсите по език, област и т.н. според някакви ваши критерии. Работя по метриките на Majestic. Домейните са с линкове от BBC, CNN, Techrunch, Wikipedia, USA Today.... и т.н източниците ни са над 300 от най-големите световни сайтове.
Повече за офертите и като цяло за услугата можете да намерите тук www.qualityolddomains.com
Последно редактирано: