Здравейте!
След четене и време за ориентация във форума вече се престраших и аз да пусна тема.
Казвам се Сабина, можете да ме наричате Brinnie, по образование съм филолог (руска филология), а по призвание писател. Писател, журналист и преводач - това е основният ми опит през последните 17 години.
Основните области, в които пиша и превеждам, са:
- Литература, култура, езотерика
- Медицина, психология, самопомощ и дори сексология
- Туризъм, лайфстайл, зоология, ботаника
- Особено се интересувам от кулинария
Всъщност, годините в редакции на медии и издателства са ме научили да се справям с всякакви теми, с малко подготовка съм писала успешно и серия материали за топлоизолации, както и други неща.
Работни езици - основно български, разбира се, след това английски и (така се случи, не го ползвах дълги години) руски. Така че засега не разчитайте да пиша на руски като истински руснак, но с преводите проблем няма - превеждам както от руски, така и от английски (последните поръчки за няколко книги - психология, езотерика, академична литература и самопомощ бяха английски и руски). Пиша както статии, така и рекламни текстове, при нужда давам и допълнителни идеи. Редактирам качествено текстове от всякакъв вид и размер.
За начало ще дам 3 ревюта от по 300 думи, за потребители с над 200 постинга и iTrader поне 5.
Цените, на които мога да пиша за вас, са:
- Статии на български - 2 лв / 100 думи
- Пренаписване на статии на български - 1 лв / 100 думи
- Пренаписване на статии на английски - 2 лв / 100 думи
- Уникална статия на английски - 3 долара на 100 думи
- Писане на статии на руски - 2.50 / 100 думи
- Превод от руски / английски - 1.50 лв / 100 думи
- Редакция на текстове - по договаряне
- Специален рисърч - 5 /10 лева върху цената на статията в зависимост от това, дали тематиката ми е близка
Плащане - Еконт, ePay.bg
След четене и време за ориентация във форума вече се престраших и аз да пусна тема.
Казвам се Сабина, можете да ме наричате Brinnie, по образование съм филолог (руска филология), а по призвание писател. Писател, журналист и преводач - това е основният ми опит през последните 17 години.
Основните области, в които пиша и превеждам, са:
- Литература, култура, езотерика
- Медицина, психология, самопомощ и дори сексология
- Туризъм, лайфстайл, зоология, ботаника
- Особено се интересувам от кулинария
Всъщност, годините в редакции на медии и издателства са ме научили да се справям с всякакви теми, с малко подготовка съм писала успешно и серия материали за топлоизолации, както и други неща.
Работни езици - основно български, разбира се, след това английски и (така се случи, не го ползвах дълги години) руски. Така че засега не разчитайте да пиша на руски като истински руснак, но с преводите проблем няма - превеждам както от руски, така и от английски (последните поръчки за няколко книги - психология, езотерика, академична литература и самопомощ бяха английски и руски). Пиша както статии, така и рекламни текстове, при нужда давам и допълнителни идеи. Редактирам качествено текстове от всякакъв вид и размер.
За начало ще дам 3 ревюта от по 300 думи, за потребители с над 200 постинга и iTrader поне 5.
Цените, на които мога да пиша за вас, са:
- Статии на български - 2 лв / 100 думи
- Пренаписване на статии на български - 1 лв / 100 думи
- Пренаписване на статии на английски - 2 лв / 100 думи
- Уникална статия на английски - 3 долара на 100 думи
- Писане на статии на руски - 2.50 / 100 думи
- Превод от руски / английски - 1.50 лв / 100 думи
- Редакция на текстове - по договаряне
- Специален рисърч - 5 /10 лева върху цената на статията в зависимост от това, дали тематиката ми е близка
Плащане - Еконт, ePay.bg
Последно редактирано: