VAsk0
Well-Known Member
Най-вероятно сте видели в черния списък спора ми с UpHero. Ако не сте, може да го видите ТУК. След като писах в темата за нашия случай, изпрати 4-те лева, но изпрати и още нещо.
Сега искам да представя цялата ни хронология, за да се изясним.

На тази снимка се вижда, че съм се забавил с изпълнението на услугата. Но се вижда и датата, когато съм му изпратил репорта.
Забележете вече, коя дата сме. Това е последното съобщение, което имам. Днес вече е 15-ти февруари. Минали са 2 седмици, от както услугата е извършена и UpHero е получил репорта. Минали са повече от 10 дни, от както ми обещава, че ще ми прати парите. Писах сутринта в темата за черния списък на потребителите и веднага си получих 4-те лева, но заедно с тях получих и отрицателен iTrade. Честно ли е това?
P.S. Бях обещал, че при всяка поръчка ще има бонус от 5 линка от блог коментари. UpHero не получи този бонус. Но всички виждате от снимките за колко линка от каталози е платил. Мога да кача публично или да изпратя на администратор репорта, където се вижда, че получава регистрация на линка му в 50 бизнес каталога.
P.S. 2 Искам да отбележа, че не става въпрос за 4 лева. Става въпрос, за това, че е потребител от доста време, изглеждаше да е честен, а се опитва да мине метър.
P.S. Съжалявам за качеството на снимките.

Сега искам да представя цялата ни хронология, за да се изясним.

P.S. Бях обещал, че при всяка поръчка ще има бонус от 5 линка от блог коментари. UpHero не получи този бонус. Но всички виждате от снимките за колко линка от каталози е платил. Мога да кача публично или да изпратя на администратор репорта, където се вижда, че получава регистрация на линка му в 50 бизнес каталога.
P.S. 2 Искам да отбележа, че не става въпрос за 4 лева. Става въпрос, за това, че е потребител от доста време, изглеждаше да е честен, а се опитва да мине метър.
P.S. Съжалявам за качеството на снимките.