Промених си мнението за да не навлизам в обяснения и излишни спорове.
Накрая май всички ще са доволни само ако обявя, че ги подарявам/раздавам
Ехоо, ти се подиграваш с труда на хората и печелиш на техен гръб - ще сме доволни, когато престанете да се излагате за 10 долара. И не знам до колко уебсайта е разрешено, така, че вероятно няма да съм доволен ако някой ми подарява нещо нелегално. Че то по - добер да си ги взема нулнати - същото е, само дето ще спестя 10 долара.
Свободен си да правиш и купуваш каквото си искаш. Ходи ти си се излагай с "WordPress сайтове- най-добра цена" тогава Опс, видях, че си си изтрил темата...Кофти.
EDIT: Темата е затворена от моралната и етична полиция във форума!
Подпис:
Моралната и Етична Полиция във Форума
Това пък голяма глупост - не можеш да продадеш нещо което си закупил и то на по-малка цена?
Точно ти ли бе? Човека проверка? Не може да бъде!!!
Айде сега провери с какво се съгласяваш при покупка.
Не е така, много зависи от условията. Всички големи компании за теми изрично упоменават, че не можеш да продаваш темите им или да ги пускаш да се теглят свободно. Всичко в интернет има някакъв копирайт, освен ако не е на публичен домейн. Ей ви и един полезен линк, може да ви спести неприятности в бъдеще http://www.templetons.com/brad/copymyths.html
Е да, то и аз като си купя тема, я купувам с един лиценз, но понякога я ползвам на повече от един сайт, което не е много морално...ама такъв е живота. Въпроса е да не те хванат, а когато продаваш нещо, което нямаш право да продаваш, шанса за това е в пъти по голям. Не е казано, че не става