Продавам сайт за обяви с фирмен каталог и оферти с намаления
Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 2011 година / 2016 година - темата е била подобна през периода
Импресии на Месец: 4000 - 5000
Page Rank: 1
Система: Custom
Писана на PHP:
Системата предлага още:
+ Оферти за намаления
+ Актуален фирмен каталог
Има около 16 000 обяви
Какво повече?
Onpage SEO:
Data strucured tool за фирмите вградени в кода чрез application/ld+json. Покриващ всички изисквания на Google за Local Bussines .
Data strucured tool за обявите вградени в кода чрез application/ld+json. Покриващ всички изисквания на Product, като единствено ако е чекнато "по договаряне" не покрива изискването за цена.
Data strucured tool за търсачката, покриващ изискванията в резултатите от google да се показва директна търсачка към сайта (трябва да прочетете кога google я показва).
Data strucured tool за breadcrumbs, така че в резултатите от google да се показват категориите и подкатегориите.
Sitemaps за разделени в различни файлове.
Какво няма?
Off page SEO - не е правено почти нищо в тази посока.
Десктоп: (url на обява)
PageSpeed: 75 / 100 Обобщена информация за предложенията според Google
Дизайн: Responsive (Bootstrap v3)
Мобилни устройства: 99 / 100 Практическа работа на потребителите според Google
Facebook: Ще станете горд притежател на група с 1200 фена, която не я поддържам по никакъв начин.
Приходи: Не съм го монетизирал, в сайта има опция за SMS реклама, SMS vip обява, google adsense и подобни.
Приблизителна Цена: 700 лв.
Начини на Плащане: epay, easypay, банка, ръка.
Повече информация от analytics на месечна база:
Страници/сесия: 7 (средно един посетител отваря 7 страници)
Средна продължителност: 5 минути (средно се седи по 5 минути)
Степен на отпадане: 50%
Админ: Има възможност да изтрива.
Причина за продаване: Насочих се към друга ниша, която е доста специфична и повече нямам желание да се развивам в този бизнес.
Давате ми е-майл и прехвърлявам всичко на вашия акаунт. Имам опит и знам как става.
Моля да ми пишат само сериозни хора, които имам интерес да са в този бизнес и са склонни да се поберат в приблизителната цена. .
При предложения за още важна информация, която трябва да обява (освен името на сайта) можете да пишете в темата.
Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 2011 година / 2016 година - темата е била подобна през периода
Импресии на Месец: 4000 - 5000
Page Rank: 1
Система: Custom
Писана на PHP:
Системата предлага още:
+ Оферти за намаления
+ Актуален фирмен каталог
Има около 16 000 обяви
Какво повече?
Onpage SEO:
Data strucured tool за фирмите вградени в кода чрез application/ld+json. Покриващ всички изисквания на Google за Local Bussines .
Data strucured tool за обявите вградени в кода чрез application/ld+json. Покриващ всички изисквания на Product, като единствено ако е чекнато "по договаряне" не покрива изискването за цена.
Data strucured tool за търсачката, покриващ изискванията в резултатите от google да се показва директна търсачка към сайта (трябва да прочетете кога google я показва).
Data strucured tool за breadcrumbs, така че в резултатите от google да се показват категориите и подкатегориите.
Sitemaps за разделени в различни файлове.
Какво няма?
Off page SEO - не е правено почти нищо в тази посока.
Десктоп: (url на обява)
PageSpeed: 75 / 100 Обобщена информация за предложенията според Google
Дизайн: Responsive (Bootstrap v3)
Мобилни устройства: 99 / 100 Практическа работа на потребителите според Google
Facebook: Ще станете горд притежател на група с 1200 фена, която не я поддържам по никакъв начин.
Приходи: Не съм го монетизирал, в сайта има опция за SMS реклама, SMS vip обява, google adsense и подобни.
Приблизителна Цена: 700 лв.
Начини на Плащане: epay, easypay, банка, ръка.
Повече информация от analytics на месечна база:
Страници/сесия: 7 (средно един посетител отваря 7 страници)
Средна продължителност: 5 минути (средно се седи по 5 минути)
Степен на отпадане: 50%
Админ: Има възможност да изтрива.
Причина за продаване: Насочих се към друга ниша, която е доста специфична и повече нямам желание да се развивам в този бизнес.
Давате ми е-майл и прехвърлявам всичко на вашия акаунт. Имам опит и знам как става.
Моля да ми пишат само сериозни хора, които имам интерес да са в този бизнес и са склонни да се поберат в приблизителната цена. .
При предложения за още важна информация, която трябва да обява (освен името на сайта) можете да пишете в темата.