Сети се какво си правил в 21:42ч. днес (или между 21:35 – 21:50). Може да си менкал Proxies (premium или не), VPNs, etc. при логнат acc (с незатоврена сесия). Или по headers да са засякли отново (от предходно отворена стр.).
Изключително МНОГОБРОЙНИ невероятни LOSSES имам ежегодишно на база една камара транзакции ИМЕННО благодарение на хакнатите eB/PP accs, с или без техните е-пощи (общо взето достъп до е-поща не е необходим за осъществяване на плащане). Вкл. от разни хора тип „IT experts, работещи в security department“ на някакви компании, и пича си ми пише, че всичко пази, реди там, не знам какво пази, ама не опазва данните си и профилите си. Преди няколко месеца на един от local ISP му хакнали Skype acc и добре, че ме среща навънка, че срещу кинти да му го възстановя (нямаше НИКАКВИ Proof of Purchases, нито добавен GSM, хакната е-поща ест., но той някак си я върнал, но беше безсмислена така ли иначе за този вид специфично възстановяване), понеже пазел супер важна ценна информация (добре поне, че не му затрили HDD).
Антивирусните не пазят принципно от FUD Stealers. Да кажа за протокола. Преди дни четох в др. тема в друг пост, че обезателно трябвало антивирусна (и защитна стена + spybot/etc. anti-malware) за защита на е-банкиране и изобщо за онлайн транзакции, боравещи с пари – смях отново.