@naskobg защо номинира Пиреос за най-тъпата банка в БГ..щото е гръцка лим ити си намерил откъде да си изкараш виза..от наи тъпата банка в БГ.
Банка Пиреос издава международни дебитни карти Visa Electron/ Maestro, с които:
* Имате 24 часа достъп до средствата по Вашата сметка
* Заплащате лесно и удобно стоки и услуги в търговски обекти в страната и чужбина
* Плащате за комунални услуги в интернет (epay) и на банкомат (bpay)
* Получавате възможност за превод на работната заплата по картовата Ви сметка
* Ползвате изгоден овърдрафт, разрешен по Вашата сметка
* Осигурявате защита на Вашите средства с уникален ПИН-код
не ..просто защото във фирмата в която работех преди 1 година беше вързана с тази банка и си получавахме заплатите с дебитни карти издадени от същата банка. Исках да си купя нещо от инет и се оказа че техните виза електрон не рабиотят с инет.
За да работи в инет трябвало виза класик минимум а се сещаш какви са таксите за подръжка и т.н. Просто тази банка се крепи на косъм срещу конкуренцията която има..
при мене в пейпал ми каза след като регнах картата, че требв да изчакам некъв код с месечната разпечатка...е такава никога не съм получавал и шо не ми го метнат на маила не разбирам...
А незнам дали като си въвеждал картата си в пайпал си имам 1.5евро който ти ги вземат от начало обаждаш се в кол центъра и ги питаш основанието за транзакцията трябва да е 4етри цифрен номер