Здравейте.Писал съм много малко тук, но пък много съм и прочел от вас.Респект за което..Много интересни теми са подхванати тук и ще се подхващат.Мисля да започна с една (незнам дали обаче тя ще е нова за някои )..Наскоро започнах изграждането на огромен Аффилиейт портал - Изклчючително и само Аффилиейт..Редно ли е ако той е изграден на основа само от информация на продуктите, които предлагам.Имам впредвид, че залагам на нещо изключително познато - инфо от производителите и нищо мое.Това е така, защото няма да измисля нищо по добро от това, което предлагат те.Забравих да спомена, че съм поставил и изключително много реклами и от други Аффилиейт Мрежи..Няма да споменавам на кой адрес се намира:wink:Ще си спестя критиката засега, защото първо искам да знам, дали съм поел правилния път или пак си е... м.....а.Искам да кажа, че притежавам и няколко други сайта, които са си строго за определени посетители-нищо грандиозно.Запознат съм много добре с модификации и разни там инструменти, CMS и други нужни на един добър уебмаст..Но единствено това ми е любопитно :
Да продължавам ли напред???
Нека всеки каже по нещо - добро или лошо, все пак това ще ми е от помощ.Благодаря предварително на всички и най-вече поздрави на Екипа на ::www_predpriemach_com:: - Форума за Онлайн Бизнес, SEO, SEM, PPC, Affiliate Marketing.
Да продължавам ли напред???
Нека всеки каже по нещо - добро или лошо, все пак това ще ми е от помощ.Благодаря предварително на всички и най-вече поздрави на Екипа на ::www_predpriemach_com:: - Форума за Онлайн Бизнес, SEO, SEM, PPC, Affiliate Marketing.