Marina92
New Member
Въпросът е малко глупав може би. От няколко дни чета как да си направя сайт. Намерих десетки източници на български и английски. Намерих си една много хубава книга, която подробно обяснява как да структурираш сайта, да направиш лого, да пишеш HTML. Намерих си и уроци по HTML онлайн. И започнах да чета ... и започнаха проблемите: колкото повече чета толкова повече разбирам колко много неща не знам. То не било само HTML имало и DHTML, CSS, java, че и някакъв клонинг Java Script, PHP и т.н. Не лятото, а години няма да ми стигнат да изчета всичко. Днес дойде просветлението в един сайт за онлайн бизнес: ползвай блог или готов безплатен темплейт.
Много ми се ще да чуя вашето мнение: доколко наистина е необходимо да познаваш езиците за програмиране за да успееш в интернет бизнеса? Предпочитам да се занимавам с промотиране и контакт с клиенти(все пак това и уча и това смятам да следвам в бъдеще) а не с програмиране.
Благодаря на отговорилите
Много ми се ще да чуя вашето мнение: доколко наистина е необходимо да познаваш езиците за програмиране за да успееш в интернет бизнеса? Предпочитам да се занимавам с промотиране и контакт с клиенти(все пак това и уча и това смятам да следвам в бъдеще) а не с програмиране.
Благодаря на отговорилите