Стоян Ивано Иванов
Member
Здравейте. някой знае ли как да се прави регистрация в инбет партньорската програма.
според първия шано сайт в гугъл.Афилиейт програма
Букмейкърът е от само няколко дни в онлайн пространството и все още няма афилиейт програма. Убеден съм, че съвсем скоро обаче партньорска програма ще бъде разработена и официализирана на сайта, тъй като това е много важна стъпка към налагането на бранда сред останалите конкуренти.
WINBET - много спадат комисионните при тях защо си правят мръсно на своите партньорски сметкиЗдравей. Да нямаш предвид
WINBET Affiliate Program
За другитв, които писа, не знам лично.
Winbet реже комисионни на афилиейтите си
Душицо дребна, виж откога съм член на този форум и си запази остроумията за вкъщи. Коментирай там, където можеш да си полезен, очевидно е, че в темата за хазарт и афилейт си кръгла нула! Ти да не би да си форумния гадател бе, льольо? Това, че си по-стар потребител мислиш ли, че те прави...www.predpriemach.com
Всички бг букита и онлайн казина са шит. Дори не знам защо се опитват хората с тях. Тук е ши*ан мениджмънт, побългарена аф. схема и скъсани предложения и врътки, за да прецакаш партньорите си и да платиш на Златки, Джизъси, Крискота, Райчковчета и друга паплач за реклама, която има доста съмнителен, да не кажа нулев ефект. Един добре развит блог с прогнози и статии, дори споретен форум или социален профил / страница биха имали по-голям ефект. Пържилката по принцип е за малките. Трудно ще клатят такива като Спортал.WINBET - много спадат комисионните при тях защо си правят мръсно на своите партньорски сметки