Не искам да се изказвам против тия пичове, обаче това което правят е безсмислено. Каква е целта? Да оставим на страна, че за мен това не е хакване, бих искал да видя един истински дефейс на такъв сайт, както го правят другите анонимни отвъд океана. Имам чувството, че нашите са просто събрани хора от кол и въже, които не разбират много, обаче са си купили по един впн, сложили са си по една програмка написана от някой и флудят.
В крайна сметка допълнителен повод за господата да си оправдават разходи от по 6м лв за подобряване на сайтовете си.
Имам чувството, че нашите са просто събрани хора от кол и въже, които не разбират много, обаче са си купили по един впн, сложили са си по една програмка написана от някой и флудят.
След като часове тази сутрин сайтът на Министерския съвет се оказа недостъпен и последваха съобщения, че е хакнат, от пресслужбата на кабинета обявиха, че интернет страницата е блокирала, а не е хакната.
В сайта не може да се влезе от днес сутринта, защото много хора се опитват да го направят едновременно и той блокира, казаха от Министерския съвет. От там уточниха, че екип от ИТ-специалисти работи по проблема.
То това не е смешно....за плач е. Много голям интерес, че и Дос атака се е получило. Не знам какви хора са наети за IT специалисти, но това ме разби и мен.:lol: :lol: :lol: :lol:
Е как за съжаление бре, нали и ти трябва да ядеш :lol:За съжаление се случват такива неща.
Умря циганката дето те хвалеше :clap::-oС цена от 18 стотинки на ден за проверяване на сайт дали е онлайн на всеки два минути ? Сигурно се шегуваш