А ти не вдяна ли, че това не е национализъм. Извинявай, но НЕлумпен няма как да твърди, че е нормално двама мъже да се помпят в дупетата. Аре у лево и не обиждай, ако не искаш да бъдеш обиждан.
Е какво трябваше да направи?
Ще ни се реве след управлението на тия. Помни ми думите. Няма по-добри или по-лоши, просто не трябваше да подкрепя никой и да е абсолютната опизиция. Нереално е да мислиш, че БСП и ДПС ще направят нещо полезно за България.Е какво трябваше да направи? Или ГРОБ или това, друг вариант няма. Или нови избори? и управление на служебното правителство на гроб до зимата...
Не са пари, умнико! Поети са ангажименти, които ще трябва да се изпълняват, ако не, тогава на избори!
Ред, при нови избори, твойте пак са аут ъф да бизнес!:lol:
Предлагам да видим какво ще стане и тогава да говорим пак. Аз лично съм обещавал тука, че пръв ще се отрека от атака, ако направят, което не трябва да правят. Случая сега не е такъв! ГРОБ са много по-лоши от бсп и дпс взети заедно, така че това е правилно решение!
Анална принцесо, не съм гласувал за АТАКА. Ха сега, кво стана?
Ако още един ме нарече лумпен, глупак, прос или нещо друго подобно ще ви еб. м.....а ....та в ......а, чесно. Ебаси олигофрените сте! Приемам го лично това вече. Почнах да разбирам защо много качествени хора си отидоха от тук. Ебахти и тъпанарите. Какво пишеш така, като знаеш, че има поне 10 редовни членове на форума, които са гласували за АТАКА? Трябва да си много тъп, че да го правиш това. Все едно да нарека олигофрени избирателите на кунева, като знам че мантата ще го прочете! Аз да не съм идиот? Може да сме на различни позиции, но трябва да си имаме уважението, поне тези, които всеки ден сме тук. ЕБАСИ И ХОРАТА СТЕ, СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ МАЛКО!