Абв, pr1 страница с паролата ми за скайп.

uni-web

Well-Known Member
Ей това вече, нямам думи направо паднах от стола, или тула се е*ава с мен, или тоя гугъл не знам вече къде лази и какво прави, а и дали не индексира толкова важни страници. :lol:

От: Абв, pr1 страница с паролата ми за скайп.

Началната страница на абв ли имашш предвид, 6-ца и при мен.

ПП: откога абв-то са с адсенс реклама!. Да не са закъсали адвайса от към рекламодатели:)

Не бе братле, говоря за страница с парола за скайпа вътрешна и е pr.1 .:lol:

Началната страница на абв ли имашш предвид, 6-ца и при мен.

ПП: откога абв-то са с адсенс реклама!. Да не са закъсали адвайса от към рекламодатели:)

Ето скрийн:

abv-skype.jpg

Как да ти дам линк, към една от пощите ми, и то там дето ми е паролата за скайпа. :D

Дай линк, че и аз не вдявам

Ама така кажи, че писмото ти е хванало пр, тая страница малко ме обърка:) Нали уж писмата са прайвет:D, но най-вероятно адона на фф нещо ти се ебава.

От: От: Абв, pr1 страница с паролата ми за скайп.

Ами сори, че не съм се изразил по-така, ама не е от адона рефрешвах много пъти и все едно и също , а на всички други табове отворени си е както си е нормално. :D

Ама така кажи, че писмото ти е хванало пр, тая страница малко ме обърка:) Нали уж писмата са прайвет:D, но най-вероятно адона на фф нещо ти се ебава.

Кой адон ползваш за мозилата?
Ами сори, че не съм се изразил по-така, ама не е от адона рефрешвах много пъти и все едно и също , а на всички други табове отворени си е както си е нормално. :D

quirk.biz/searchstatus

Кой адон ползваш за мозилата?

Горе