Абе и при вас ли се е сдухал нещо Yahoo?

Blinky

Owner
Днес цял ден не мога да си влезна в пощата на Yahoo. Някой имал ли е възможност да си достъпи неговата. Не че ми е мега важна, но все пак ми идват все някое друго важно писмо там. Ето какво ми изписва:

b1dm.png

Интересно ми е и при другите ли е така и решили са си проблема. Всичко е ОК докато не натисна да отида на Inbox-а и това съобщение излиза. :)

От: Абе и при вас ли се е сдухал нещо Yahoo?

Току-що влязох в Yahoo и пратих и писмо ... без проблем

Re: От: Абе и при вас ли се е сдухал нещо Yahoo?

Току-що влязох в Yahoo и пратих и писмо ... без проблем
Явно определени сървъри са засегнати, защото при мен още няма достъп. Визуализират се 5те мейла горе в дясно до профилната снимка, но като цяло като влизам, не се отваря / излизам ми това съобщение. Нищо, Yahoo не са от хората, на които ми увисват нещата за повечко време. :)

Дано да си оправят бързо сървърите. Изпратеното писмо даже го получих на пощата в gmail

Имал съм същия проблем 2-3 пъти, обикновено го оправям като превключа на Mail Classic View, а това е отговора на Yahoo за проблема:

http://help.yahoo.com/kb/index?loca...d=SLN3543&actp=lorax&pir=pd8F2ARibUnKaXMCGIFH

Дано се оправи бързо при теб.

А мен пък ми вкараха мейла в някакъв спам филтър и 3 дни не можех да пращам съобщения през desktop версията и през мобилното приложение, макар че веднъж/два пъти успях през Android application-a. И им писах, а те казаха, че щом съм попаднал в тези филтри няма как да ги махнат и ще трябва да изчакам да се освободят автоматично. Е добре де, пращам в продължение на 3-4 месеца от този мейл един и същи тип мейли, да кажем шаблонни на едни и същи хора и в следващия момент попадам във филтри... Не, че нещо ама откакто го ъпдейтнаха...стана едно няма нищо, нон-стоп имат проблеми. Досега с Gmail не съм имал проблем...а с yahoo на няколко пъти.

Горе