Абе тия от Бинг нормални ли са?

ReminD

Well-Known Member
Абе тия нормални ли са ми кажете? Маймуни идиоти ли работят при тях не мога да разбера? Как може толкова глупави резултати да извеждат винаги - не вярвам да има човек, който е останал доволен от тоя резил, наречен бинг. Като че ли по закон винаги се извеждат най-малумните резултати, независимо от линковете/контента и т.н - СУПЕР ТЪПИ КОПЕЛЕТА СА.

Та докато си правих тест търсения, без да чета инфо за seo за bing мога да ви кажа какви изводи си направих - простият им бот вдига нагоре като луд всичко живо, което е на youtube/squidoo и всякакви подобни сайтове - просто обича да ранква deep линкове и сателити. От 20 резултата - 7 са на такива , 7 са на вътрешни страници, останалите са на домейни, като се има напредвид, че съм писал хубави думи, а не long tail лайна.

Последно редактирано:
Bing си беше проста търсачка до скоро, а и не виждам поумняване, поне за момента.
Факт е, че резултатите им са крайно нерелативни, да не кажа смешни, но имай търпение.
След сключването на официален брак между yahoo и bing, забелязах рязка промяна в индексираните страници, както и в посещенията които им прави бота.
Не съм специалист в тази област, но според мен в четвъртото тримесечие на годината, може да се очакват по-добри резултати от бинг. Т.е. след септември 2011 ;)
Жалко, че Маите им дават още година живот след този период, може би наистина биха успели да направят нещо ползотворно.
За момента търсачката им работи по-зле от колкото тази в windows-а ми. Вярно е тромава, но поне открива това което търся, а в Бинг ще ми отнеме дни.

От: Абе тия от Бинг нормални ли са?

Това е заради фирмената им политика. Идеята е да цъкаш като луд по следващите страници и да им генерираш импресии. ;]

Горе