P petrov321 Well-Known Member 19 Май 2011 #1 здравейте, има ли такава опиция ? да се абонирам за дадена тема и ако някои пише в нея да ме известява по някакъв начин ?
здравейте, има ли такава опиция ? да се абонирам за дадена тема и ако някои пише в нея да ме известява по някакъв начин ?
тео Well-Known Member 19 Май 2011 #2 От: Абониране за тема лентата над първото съобщение > опции за темата > подпиши се в тази тема
coolice Owner 19 Май 2011 #3 От: Абониране за тема вече е запиши се за това си беше грешка от стария превод и го проверете дали получавате меил че форума от време на време правеше проблеми с някои пощи
От: Абониране за тема вече е запиши се за това си беше грешка от стария превод и го проверете дали получавате меил че форума от време на време правеше проблеми с някои пощи
P petrov321 Well-Known Member 19 Май 2011 #4 От: Абониране за тема тео каза: лентата над първото съобщение > опции за темата > подпиши се в тази тема Увеличете... мерси! А може ли да ме осведомява само тук във форума? без да праща писмо на мейла.... кликнах - Без осведомяване по е-мейла и къде се отбелязва че някои е писал в тема в която съм се абонирал?
От: Абониране за тема тео каза: лентата над първото съобщение > опции за темата > подпиши се в тази тема Увеличете... мерси! А може ли да ме осведомява само тук във форума? без да праща писмо на мейла.... кликнах - Без осведомяване по е-мейла и къде се отбелязва че някои е писал в тема в която съм се абонирал?
Fozzy Well-Known Member 19 Май 2011 #5 Най-горе вдясно има поле "Settings". Там показва темите, в които има нов отговор ако ти си писал вътре или ако си абониран за самата тема.
Най-горе вдясно има поле "Settings". Там показва темите, в които има нов отговор ако ти си писал вътре или ако си абониран за самата тема.
P petrov321 Well-Known Member 19 Май 2011 #6 От: Абониране за тема Значи не показва ? трябва да отида до там защото за тази тема съм се абонирал, видях, че някои е писал чак когато отидох където ми каза...
От: Абониране за тема Значи не показва ? трябва да отида до там защото за тази тема съм се абонирал, видях, че някои е писал чак когато отидох където ми каза...