CrAzY-MaST
Well-Known Member
Код:
http://www.e-articles.info/content-rewrite/
пробвах и четирите начина и ми се вижда, че прави текстове подобни на WebTrance прав ли съм ?
има ли по-добър tool ?
http://www.e-articles.info/content-rewrite/
AT&T is casting a wider Net for mobile customers this year by building out its network to make catching a high speed wireless Web connection easier coast-to-coast.
The AT&T moulds a broader net for the mobile customers this year by construction out of its network to make catch a connection without wire at high speed of the Web side-by-side easier.
Яко зле е. Човека ще се чуди псуваш ли го или му правиш комплимент. Ако някой го използва да внимява че току виж сте обидили някой в текста, без да сте разбрали. Такива тулове те карат да си мислиш че не вдяваш от даден език. :wink:arsenal каза:оригинал:
suck my dick bitch, i just want to bring me one beer and go far away and fuck yourself or with your best friend.
превод на тула
suck my bitch of Dick, I want just to bring a beer and to leave far and to fuck myself or your best friend.
добре ли е )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
arsenal каза:оригинал:
suck my dick bitch, i just want to bring me one beer and go far away and fuck yourself or with your best friend.
превод на тула
suck my bitch of Dick, I want just to bring a beer and to leave far and to fuck myself or your best friend.
добре ли е )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Кой tool имаш предвид? Няма такова нещо :mrgreen:доста хора са доволни от резултата, който се получава след натискането на бутона "Rewrite Article"
Да и аз го пробвах и не съм доволен от това което ми написа. Поне претендирам да отбирам нещо от английски. Айде да беше малко смислово различно и объркано, но то милото е като по-добре да си напишеш сам изреченията, трудно се разбира за какво идва реч в тези пренаписани статий. Ако ще се ползва - да се внимава за каква цел са статийте. Хюмън едиторс няма да допуснат, както и посетителите на сайта или блога ви няма да са очаровани, но за бълк пейджове мился че е Ок. И пак ми е под въпрос...Кой tool имаш предвид? Няма такова нещо :mrgreen: