Автомат на BoxNow/Sameday/Econt/Speedy

Stas88

New Member
Здравейте, Предприемачи! Някой от Вас интересувал ли се е от поставянe на автомати за пратки на територията на негов обект? Какви са изискванията за място, добра ли е наемната цена заплащана от куриерските фирми? Смятам да пусна запитване към някои нови на пазара, но бих се радвала, ако някой вече се е сблъксвал с това, да сподели опит! Благодаря предварително!
 
Здравейте Стас 88 и добре дошли в нашия форум в който взаимно помощта и уважението са на първо място :D

До колкото съм запознат и информацията с която разполагам, която е чута от приятел на приятел, който я знае от негов приятел (силно достоверна) :p 😂

Ще говоря за Еконт и Спиди. Та работа с техните автомати не са част от "партньорските им програми" за които можеш да кандидатстваш. По скоро те си избират локация и работят с техни вече договорени партньори.

Еконт няма много, но поставя автомати главно на бензиностанции ОМВ и в някой Лидъл или мол
Спиди имат повече и главно работят с Кауфланд, била, Фантастико и Метро

И на двете фирми не им се ползват много автоматите, това може да се види и от постоянните отстъпки (10% на Еконт) и преференциални цени (от 2.99лв на Спиди).
Главната причина за това е плащането с карти по банков път и невъзможността да ползвате услугата преглед и тест преди плащане. Българинът си харесва кеша, също да види и пипне продукта преди да го плати:p Според мен и при другите фирми няма да е по различно.

Ако след запитването Ви към другите фирми можете да споделите повече информация ще сме благодарни.
 
Здравейте, благодаря за полезната инфо, partytime! Ще пусна ъпдейт и от мен, ако ми отговорят в скоро време!
 

Горе