I Icko New Member 5 Октомври 2008 #1 Могат ли финансите, които съм натрупал от адсенс, да ми се прехвърлят в адуърдс и ако да, какъв е начина ?
Могат ли финансите, които съм натрупал от адсенс, да ми се прехвърлят в адуърдс и ако да, какъв е начина ?
Sobieski Well-Known Member 6 Октомври 2008 #3 От: Адсенс - Адуърдс по глупава стратегия не бях чувал :lol:
Ivo_ Well-Known Member 6 Октомври 2008 #5 От: Адсенс - Адуърдс Щеше да е добре ако можеше да се разполага с натрупаната сума.
I Icko New Member 6 Октомври 2008 #6 От: Адсенс - Адуърдс sobieski каза: по глупава стратегия не бях чувал :lol: Увеличете... Ти явно си се родил научен. :d Мерси на останалите за отговорите.
От: Адсенс - Адуърдс sobieski каза: по глупава стратегия не бях чувал :lol: Увеличете... Ти явно си се родил научен. :d Мерси на останалите за отговорите.
Sobieski Well-Known Member 6 Октомври 2008 #7 От: Адсенс - Адуърдс Когато се родих бях научен да дишам и да гледам така че всеки си е научен нали бацинко?
От: Адсенс - Адуърдс Когато се родих бях научен да дишам и да гледам така че всеки си е научен нали бацинко?
I Icko New Member 7 Октомври 2008 #8 От: Адсенс - Адуърдс Извинявай, но конфликта не е това което търся в този форум.
vetzkov Well-Known Member 7 Октомври 2008 #9 От: Адсенс - Адуърдс соби стига се се заяждал той е от наще , са малко навлиза ама е от наще