Адсенс на нов подрпозорец

bluefighter

Active Member
Здравейте,

Извинявам се ако темата е била разисквана, обаче аз не я намерих. Искам да попитам как да направим като някой цъкне на реклама на адсенс да му се отваря на нов прозорец а не на текущия и моя сайт да бъде забравен :) В някои по-големи сайтове е така и аз претендирам :p
 
От: Адсенс на нов подрпозорец

Няма такъв вариант. И да има някой такъв сайт, то той е в нарушение и е въпрос на време да си понесе последствията.
 
От: Адсенс на нов подрпозорец

не мисля така виж например сайт като гонг.бг вижте дал сам пример под статията са рекламите виждам,че има някъква картинка нещо като прозорчета.. ето го примера:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=70986
 
От: Адсенс на нов подрпозорец

Не видях реклами на гогле в страницата която си посочил.

Сега видях, и верно се отварят в нов прозерец. Незнам какво да ти кажа ... аз не бих направил така на мой сайт.
 
Последно редактирано:
От: Адсенс на нов подрпозорец

Тези "прозорчета" явно показват, че рекламите се отварят в нов прозорец. И не ги е слагал лично собственика на уеб сайта - кода не е модифициран. Може би някъде из настройките на AdSense има такава възможност или от Google решават в кой сайт да има отваряне в нов прозорец.

Сега проверих в моя акаунт - няма възможност за подобни настройки (има само за custom search - там може да се настройва дали резултатите да се показват в нов прозорец).
 
От: Адсенс на нов подрпозорец

Доколкото знам не може. Освен ако не си premium publisher, там вече може да си имат други правила (не може ами си имат).
 
От: Адсенс на нов подрпозорец

В условията са написани условията за обикновените издатели. Не всички са "обикновени" - вж. например EzineArticles.com - там рекламите нямат нищо общо с "обикновения" AdSense... Може да не се отварят в нов прозорец, но начина по който изглеждат е по-особен - могат да бъдат сбъркани с част от сайта (което е против правилата за "обикновените" издатели). Обърни внимание на размера и количеството (четири вместо три рекламни елемента).
 

Горе