От: Аз СЪМ ЗА
Ххахаа, били вдигнали цените на гласовете (мъртвите души). Май и да се пънем пак ще си гледаме едни и същи мутри в парламента.
То така е, куче захапе ли кокал, нема пущане, баце. Ей сега да ни видят от Европата как се правят избори....как нищо не става тук и нищо не се променя.
Ама то е двустранно това. Човекът го разбирам защо си продава гласа, реално той го прави защото депутатите, които се изредиха (и буквално и преносно) го обезцениха на максимум. И човече сега си казва, така и така няма да ходя да гласувам за поредните олигофрени, дай поне пари да изкарам. И тук даже идва момента, в който се съмнява в цената му при положение, че в катуна ще ги излъжат и за по-малко. А и тех добре ги интегрирахме. Колкото по прости има в едно общество толкова повече то страда. Доказано е и си го виждаме в момента.
Могат да пуснат един сайт, нещо като FB. Социална мрежа, която да обединява: политици, мафиоти и други подобни, които лапат от далаветата определена партия да е на власт. Защото от годините поне това сме наясно - стане ли някой на власт, определени хора дръпват. Извинявам се, не дръпвам, а се осират от лакомия.
Сайтът може да се казва свингруп и да е качен на кутия в покрива на някоя сграда, та да може да го щурмуват показно и него, като му дойде времето. Този сайт даже не знам каква му е идеята. Ако е някакъв вид пропаганда, то няма да е лошо да го знаят повечно хора. НЕ само 2-3ма.