Моко, циганския глас струва колкото твоя :mrgreen: даже ако трябва да сме по-точни: циганския излиза по-скъпо от твоя (защото техните не са безплатни, а ние си ги даваме без пари)
кой как се нареди, нали знаеш
циганите не са виновни, на тях така им е добре и ти да беше циганин, и ти щеше да си ок :wink:
Няма как да не се съглася, ама не само БСП копува цигански гласове да не припомням за кмета на Пловдив!!!!
nortrant , бате, аз ако бях циганин щях да си направя харакири. Това е наказание от Бога, да се родиш мЪнгал. Да бъда най-долу в хранителната верига не ми се нрави...
uniweb - с теб няма какво да се спори, ти си промит мозък :lol:
AmiGooOOoooOooOOOOOoooOooOOoo - мн фьешАн ник, бате, ама информацията ти куца. Да си чувал за това, че ФИЛТРИРАТ хазартни сайтове?? И по времето на чие царуване стана тая беля? По времето на твоите комунист-либерали!
Аз съм "ЗА" БСП = Аз обичам мангалята
Казах!
P.S.
ДЕИБА МАНГАЛАТА!!!
nortrant , бате, аз ако бях циганин щях да си направя харакири. Това е наказание от Бога, да се родиш мЪнгал. Да бъда най-долу в хранителната верига не ми се нрави...
uniweb - с теб няма какво да се спори, ти си промит мозък :lol:
AmiGooOOoooOooOOOOOoooOooOOoo - мн фьешАн ник, бате, ама информацията ти куца. Да си чувал за това, че ФИЛТРИРАТ хазартни сайтове?? И по времето на чие царуване стана тая беля? По времето на твоите комунист-либерали!
Аз съм "ЗА" БСП = Аз обичам мангалята
Казах!
P.S.
ДЕИБА МАНГАЛАТА!!!
Първите акции срещу торентите бяха по времето на НДСВ. Имаше полицейски акции и обиски в домовете на 14-15 годишни деца, ъплоудъри в Арена.
Тогава дипломите ще се дават само на "наши хора". Така само одобрените от партията ще имат право да гласуват, а другите дори и на образование няма да имат право.Трябва да се промени изборния закон и на неграмотни и на хора, дето не са си плащали данъците и сметките в България, да не се дава право за гласуване
Заглавието на темата не е съвсем вярно, щото ми се струва, че всички партии си пазарят мангалски глас
Май забравихте предизборните инструктажи на герб за купуване на цигански гласове от Пловдив
Трябва да се промени изборния закон и на неграмотни и на хора, дето не са си плащали данъците и сметките в България, да не се дава право за гласуване