memorex каза:Ако сложа ключови думи на инглиш в сайта си, а той е на български adsense-а какви реклами ще ми показва.
metala каза:Ако не греша google adsence не се определя от съдържанието на сайта, а от language настройките които праща самия браузър към google. Не съм 100% сигура, ама в международен сайт един път видях реклама на нашенска бира и то на български.. и за това съм останал с това впечатление.
На мен сайта ми предлага други услуги. Предлага хост на форуми. И се чудех, ако задам на всички форуми някакви ключови думи от рода на форекс и други като например за някъкви туристически услуги, дали ще ми показва реклами свързани с тези неща.MacTeP каза:какво разбираш под ключови думи?
Ако разбираш meta keywords не си губи времето, google не ги ебава за нищо. Доколкото съм забелязал за adsense най-важно е url-то и съдържанието.
Един съвет, пиши си съдържание което посетители да харесват и ако има добри рекламодатели в твоята ниша, ще имаш много кликове. За момента не е приложимо за БГ сайтове (по мойте наблудения)... някак си не ми се вижда много таргетирана реклама на погребална агенция в сайта за забавления и теенове, ама бъдещето е пред нас
memorex каза:На мен сайта ми предлага други услуги. Предлага хост на форуми. И се чудех, ако задам на всички форуми някакви ключови думи от рода на форекс и други като например за някъкви туристически услуги, дали ще ми показва реклами свързани с тези неща.
finty каза:А сега един тъп въпрос - -как да си сложа keywords в блогер?