Здравейте, както знаем тотото е над 5 милиона лева оня ден имах пуснах понеже имах рожден ден, да си пробвам късмета.
Така какво бих направил ако спечеля тези пари?
1. Още като спечеля бих се побъркал от радост сигурно и веднага бих отишъл някъде да празнувам.
2. След това бих помогнал на нашите щото строим къща. Колко се мъчат те за мен бих искал малко и те да си направят почивка затова бих ги изпратил някъде.
3. Ще си купя така желаното бентли от мене ,това ми е мечтата.
4. Бих инвестирал в апартамент в пловдив понеже там уча(освен ако не реша да се преместя в чужбина.)
5. Бих инвестирал и в апартамент в Хасково.
6. Бих купил малка кола за сестра ми.
7. Бих почерпил приятелите ми, едно яко парти с доволни мацки :Д
8. Ще си помисля много добре и ще инвестирам в малък бизнес.
9. Ще ходя на пътешествие
10. И най-голямата част от всичко това е ще си отделя половината сума и ще ги депозирам в няква банка за се пазят парите и да се трупат парите от лихвите.
Какво бихте направили вие,ако спечелите толкова пари?
Така какво бих направил ако спечеля тези пари?
1. Още като спечеля бих се побъркал от радост сигурно и веднага бих отишъл някъде да празнувам.
2. След това бих помогнал на нашите щото строим къща. Колко се мъчат те за мен бих искал малко и те да си направят почивка затова бих ги изпратил някъде.
3. Ще си купя така желаното бентли от мене ,това ми е мечтата.
4. Бих инвестирал в апартамент в пловдив понеже там уча(освен ако не реша да се преместя в чужбина.)
5. Бих инвестирал и в апартамент в Хасково.
6. Бих купил малка кола за сестра ми.
7. Бих почерпил приятелите ми, едно яко парти с доволни мацки :Д
8. Ще си помисля много добре и ще инвестирам в малък бизнес.
9. Ще ходя на пътешествие
10. И най-голямата част от всичко това е ще си отделя половината сума и ще ги депозирам в няква банка за се пазят парите и да се трупат парите от лихвите.
Какво бихте направили вие,ако спечелите толкова пари?