Продава се: Активи / Домейни / Сайтове

deepdoff

Active Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте, продават се следните активи:
Домейни:
bettaken.com - Може да бъде сайт/блог за спорт и залози
freelanceworld.org - Може да бъде уеб сайт за обяви за проекти и работа.
insuranceme.de - Немски домейн за застраховки
wette365.de - Немски домейн за залози / блог / игри
mallbg.eu - Домейн за онлайн магазин

Сайтове:
trimconvert.com + cdyoutube.com
Повече информация за сайтовете тук: https://www.predpriemach.com/threads/trimconvert-com-изтегляне-на-mp3-от-youtube.76895/

www.etabook.com - Немски блог с над 100 уникални статии има вързан Google Adsense за последния месец е направил 30 евро от реклами.

www.livephotoshoper.com - Уеб сайт използващ външно api photoshop, месечно над 1000 посещения от Google. Няма вързани реклами.

www.credittype.com - Има инсталиран Wordpress няма добавена информация. Идеята е да се направи информация за всички кредитни компании и банки, като част от тях да са affiliate и печалбата от този сайт да идва от Google Adsense и % от сключени онлайн кредити от рекламираните компании.
Статистика показва че ако съдържанието на рекламите е добре филтрирано и да се показват само реклами за кредити и заеми от 100 уникални посещения на ден месечно може да се докарва повече от 1000лв. Без да се брой affiliate програмите.

Някой от домейните са регистрирани в namecheap някой в superhosting.
Сайтовете trimconvert.com, cdyoutube.com, livephotoshoper.com, etabook.com се хостват на самостоятелни сървъри (не са споделени) имам идеи който мога да предложа за домейните.
До юни месец всичко е платено (хостинг), по всяко време може да се продължи работата със същият сървър или да се преместят другаде.

За всичко изброено ще получите пълно съдействие, както са получаването на права върху домейните/сайтовете така и за идеи и разработване на платформи.

Пакетна цена за всичко изброено горе: 2000лв.
 

Горе