Трафик не докарва по 2 основни причини:
1. Не си бил толкова интересен за хората
2. Не си излизал добре (не толкова видим за хората)
Мда, за линковете си е класика. Излиза скъпо, но са перманентни, тръстед и в голяма степен доста по-добри то хиляди други. Но и цената е хубава. Доколкото все още имам акаунт там и съм писал статии там, цената беше около 300-400$, според зависи дали ти я пишеш или те. Естествено трябва да мине и техния един и да я оценят. Това не съм го писал, карам по спомени. Може да са го променили. И като стана сума, в момента тече нещо като състезание в Ezinearticles с награден фон от $15, което те ще набитата в премиум акаунта. Който е автор там сигурно го е получил днес.
Blinky, share your thoughts and get $15 off Premium!
Като цяло това се цели, освен трафика. Но за трафик трябва истинска новина, нещо което да трогне точната аудитория и да я накара да се изсипят при теб. Примерно, Apple пускат новия iPhone 5, гледай какво е трафик. Или за нашите мащаби Vivacom пуска безплатен интернет на лоялните си клиенти. Това е, нещо, което да има за какво да се чете и да пред правилата аудитория, защото познавам както хора заклети в марките HTC и Samsung, така и такива, които не признават нищо друго освен Globul.
Трафик не докарва по 2 основни причини:
1. Не си бил толкова интересен за хората
2. Не си излизал добре (не толкова видим за хората)
Мда, за линковете си е класика. Излиза скъпо, но са перманентни, тръстед и в голяма степен доста по-добри то хиляди други. Но и цената е хубава. Доколкото все още имам акаунт там и съм писал статии там, цената беше около 300-400$, според зависи дали ти я пишеш или те. Естествено трябва да мине и техния един и да я оценят. Това не съм го писал, карам по спомени. Може да са го променили. И като стана сума, в момента тече нещо като състезание в Ezinearticles с награден фон от $15, което те ще набитата в премиум акаунта. Който е автор там сигурно го е получил днес.
Blinky, share your thoughts and get $15 off Premium!
Линкът от тръстед сайт е само част (и то малка) от това. За това големите фирми и компании имат толкова силни сайтове, защото взимат линкове от PR и др., и то не какви да е линкове. Но тук пак ще спомена, че говорим не само за креативност и добра новина/PR, но и за бюджет. Защото 2те в комбинация правят гореспоменатата работата свършена на 100%.