Много ясно, тя е техен служител, отделно е карала някакви зверски смени, което си е предпоставка за превъртането.Освен жената, смятам че трябва да се търси отговорност и от самата клиника.
Карала е 24 часа смяна и е изпушила. Някакъв психиатър беше коментирал, че бебешкият плач е един от най-дразнещите звуци. Това, в съчетание с умората, вероятно е отключило неадекватното поведение.Аз нямам обяснение, как така изведнъж прежасваш и пребиваш малко беззащитно бебе?
Ами, не се сещам за случай в който акушерка е пребила новородено. Според теб, подобни новини трябва да приемаме със спокойствие? Деца нямаш ли?Големи сте лицемери толкова деца са жертва на насилие всяка минута, а вие за един случай оревахте света
разбирам, сега имате храна (видео) и затова сте толкова "възмутени". Виж, ако хилядите родители които бият и изнасилват децата си не правят видео - няма проблем.
Според експертна справка, представена от обвинението, Ковачева не страда от психично заболяване.
С една дума това е изрод, който не трябва да излиза жив от затвора
Ами, не се сещам за случай в който акушерка е пребила новородено. Според теб, подобни новини трябва да приемаме със спокойствие? Деца нямаш ли?
Никой няма право да пребива деца! В случая допълнителното шокиране идва от факта, че пребилата детето е такава, която го е изкарала на бял свят и че детенцето е на 4 дни. Не можеш да оправдаваш едно престъпление с друго. Да не говорим, че съм убеден, че подобно престъпление през последните десетилетия просто няма - някой да пребие до смърт новородено и то да изпадне в кома. Освен това, всеки гледал видео материала е нормално да реагира по-емоционално.акушерка няма право да пребива деца, а родителите имат? така ли?
първо детето е живо и второ не съм сигурен дали е изпаднало в кома. Прочетох само, че вече е в стабилно състояние. (ако имаш по-актуална информация, може да дадеш линк).някой да пребие до смърт новородено и то да изпадне в кома.
Освен това, има видео, както ти писах.
сега имате храна (видео) и затова сте толкова "възмутени".
Карала е 24 часа смяна и е изпушила. Някакъв психиатър беше коментирал, че бебешкият плач е един от най-дразнещите звуци. Това, в съчетание с умората, вероятно е отключило неадекватното поведение.