Ако не ми се върне темата пооооооче не влизам милиционерски севернокорейски сайт
ща си направя свой форум за свободомислещите хора,пък било и те пърдящи!
Лично аз ще почерпя администратора, който откаже да върне темата
Кат ти е иснало недей да влизаш в форумо я кажи кои са тез 5 чиляка които не ти се нравят?На мен лично ми писна индивиди като теб и още 4-5 човека да смъкват нивото на форума.
Кога и къде пърдя, както и сера си е лично моя работа. Не мисля обаче, че абсолютно безсмислените ти и просташки теми имат място в този форум. На мен лично ми писна индивиди като теб и още 4-5 човека да смъкват нивото на форума.
Кат ти е иснало недей да влизаш в форумо я кажи кои са тез 5 чиляка които не ти се нравят?
Факт, е че нивото на форума спада до нивото квартална кръчма и в дългосрочен аспект никой няма полза от това. То не бяха пръдни, цици, пениси, хемороиди и вече не се сещам какво още. Тези теми започнаха буквално да задушават целия офтопик и дори да засенчват основните теми за онлайн бизнес. Все по малко са темите за нещо наистина важно и полезно от работата ни. От това губим всички
цензура нали оти не ви влизат в умните теми ,който иска намира си темата чете си или пита !!!
Не мооа разбера с какво ви уплаши една пръдня вас.Ами да не влиат в темата и да пишат,сама ще се игнорира,но чичо гощо я е аднал вече гоогле
това е все едно да забраниш дългите крачоли през соца
пп Далас може да пробваш да се аргументираш защо е толкова важно нещо в живота ти да знаеш какво е мнението на уебмасърите за освобождаването на обществени мести... и ще ти изслушам аргументите внимателно