Андроид приложение - Трябва ми малко помощ

monefff

Well-Known Member
Колеги пуснах андроид приложение. https://play.google.com/store/apps/details?id=moni.ringtones
Ще може ли да Ви помоля да го свалите и да го рейтнете с 5 звезди и да драснете 1 коментар.

Наистина ще Ви бъда много благодарен.
Трябва ми начален старт, за да се издигне малко апп-а, защото го пуснах преди малко и за това.

За отблагодаряване, мога да Ви дам зелена репичка, и една студена бира, ако някога излезем да пием някъде ;d

П.С. В търсачката пишете в "More ringtones moneff"

Re: От: Андроид приложение - Трябва ми малко помощ

Готов си :)
Мерси много колега!

П.С. Ако някой има предложение, как мога да го издигна ще съм много благодарен ;)

От: Андроид приложение - Трябва ми малко помощ

Дизайна е готин, цветовете са много свежи и добре подбрани... само ако може да направиш плей бутона малко по-голям :rolleyes:

пп: Единствено не ми хареса големината. Не знам по принцип как са като поведение масовите мобилни потребители, понеже не свалям много приложения, но ако нямам вифи наблизо просто ще го прескоча.

От: Андроид приложение - Трябва ми малко помощ

Голямо е като гледам, защото не ти трябва да използваш интернет връзка за да използваш приложението, тоест сваляш всички файлове на устройството нали? Сега ще го тествам и ще пиша

Re: От: Андроид приложение - Трябва ми малко помощ

Дизайна е готин, цветовете са много свежи и добре подбрани... само ако може да направиш плей бутона малко по-голям :rolleyes:

пп: Единствено не ми хареса големината. Не знам по принцип как са като поведение масовите мобилни потребители, понеже не свалям много приложения, но ако нямам вифи наблизо просто ще го прескоча.
Благодаря за коментара.
Приложението е 25 МБ, защото получаваш мелодиите в приложението, и не ти се налага да имаш интернет или Wi-Fi, за да ги преслушваш, както е Zedge примерно. :)

Голямо е като гледам, защото не ти трябва да използваш интернет връзка за да използваш приложението, тоест сваляш всички файлове на устройството нали? Сега ще го тествам и ще пиша
Свали ги да, те седят вътре като архив. Като се изтрие приложението се махат и те. :) За това и самото приложение е по-голямо. :)

От: Re: От: Андроид приложение - Трябва ми малко помощ

Приложението е 25 МБ, защото получаваш мелодиите в приложението, и не ти се налага да имаш интернет или Wi-Fi, за да ги преслушваш, както е Zedge примерно. :)

Да, това ми беше мисълта. И винаги ми е било странно някой с Андроид базиран или какъв да е смартфон да няма мобилен нет. Може да оставиш 20-тина "топ" които идват с приложението а останалите да се свалят в реално. Предполага се, че средно са до около 50кб всяка...

Re: От: Re: От: Андроид приложение - Трябва ми малко помощ

Да, това ми беше мисълта. И винаги ми е било странно някой с Андроид базиран или какъв да е смартфон да няма мобилен нет. Може да оставиш 20-тина "топ" които идват с приложението а останалите да се свалят в реално. Предполага се, че средно са до около 50кб всяка...
Доста от приятелите ми в БГ нямат интернет на телефона.
В чужбина е друго.. там почти всички имат, но все пак, за сега не мисля да го променям.

Ще видя как ще се развие с времето. :)

П.С. Благодаря на всички свалили и гласували :p

Горе