vetzkov Well-Known Member 1 Февруари 2009 #1 Та сега си ровех из социалките и какво гледам - дядо Апо с някакво доста "яко" блогче в уп.ком се пласира на аудиторията, та си викам да го шерна... Код: http://topastrolog.wordpress.com/
Та сега си ровех из социалките и какво гледам - дядо Апо с някакво доста "яко" блогче в уп.ком се пласира на аудиторията, та си викам да го шерна... Код: http://topastrolog.wordpress.com/
S Sammy Well-Known Member 1 Февруари 2009 #2 От: Апостол рулира и в worpress.com Абе на мен ли ми се струва или този се кротна малко? Или са го баннали от всички форуми :d:d:d
От: Апостол рулира и в worpress.com Абе на мен ли ми се струва или този се кротна малко? Или са го баннали от всички форуми :d:d:d
radev Well-Known Member 1 Февруари 2009 #3 От: Апостол рулира и в worpress.com Кротна се малко. Просто не става така 100 години. И на него може би е взело да му втръсва
От: Апостол рулира и в worpress.com Кротна се малко. Просто не става така 100 години. И на него може би е взело да му втръсва
yMladenov Member 1 Февруари 2009 #4 От: Апостол рулира и в worpress.com ахаха блогчето цепи мрака (rofl)
P PyramidSeo Member 1 Февруари 2009 #5 От: Апостол рулира и в worpress.com Забелязвате ли, че във всяка една тема от блога си е пуснал линк към сайта си.
От: Апостол рулира и в worpress.com Забелязвате ли, че във всяка една тема от блога си е пуснал линк към сайта си.
M mantodeus Member 1 Февруари 2009 #6 От: Апостол рулира и в worpress.com ymladenov каза: ахаха блогчето цепи мрака (rofl) Увеличете... Преди време няколко мои почитатели се обърнаха с молба към мен- те поискаха да им разясня законите на окултното. Увеличете... Просто първите няколко реда ми стигат за да ми развесели вечерта и да затворя мигновенно таба :d
От: Апостол рулира и в worpress.com ymladenov каза: ахаха блогчето цепи мрака (rofl) Увеличете... Преди време няколко мои почитатели се обърнаха с молба към мен- те поискаха да им разясня законите на окултното. Увеличете... Просто първите няколко реда ми стигат за да ми развесели вечерта и да затворя мигновенно таба :d
veselin.us New Member 1 Февруари 2009 #7 От: Апостол рулира и в worpress.com Явно е научил какво е това сателитка, да беше понаучил какво е това anchor поне
От: Апостол рулира и в worpress.com Явно е научил какво е това сателитка, да беше понаучил какво е това anchor поне
Synthetic Active Member 1 Февруари 2009 #8 От: Апостол рулира и в worpress.com ахахахах и е наслагал "testinominals" с желю желев , симеон , сергей станишев и др. axaxaxaxaxax
От: Апостол рулира и в worpress.com ахахахах и е наслагал "testinominals" с желю желев , симеон , сергей станишев и др. axaxaxaxaxax
Win_XP Member 2 Февруари 2009 #9 От: Апостол рулира и в worpress.com Абе маниак си е, даже блога му е ПР3