Афилиейт програма - въпрос

Имам следния въпрос:
Според вас каква сума, трябва да плащам на Афилиейт партньорите за регистрация на потребители през техен линк? От тези потребители аз не печеля нищо(всмисъл не продавам продукт).
Благодаря предварително
*говоря за цена за 1 рег.потребител

От: Афилиейт програма - въпрос

Някой аф. програми дават по $1 за привлечен и регистриран афилиейт. Зависи какъв бюджет си готов да инвестираш. То и това си е като кампания.;)

Сумата трябва да е и такава, че да мотиваира и партньорите, но реално може да го направиш и по-силно, примерно едно състезание - 1во, 2ро и 3то място печелят, а се класират според това кой най много рег. потребители е направил. Като в същото време течи и някакви пачички и за регнат потребител, за да не се откажат и малките все пак. Това е максимума, но както споменах - пак се стига до някакъв бюджет.

Идеята е да се мисли по-обхватно, за да има максимални резултати.

Някой аф. програми дават по $1 за привлечен и регистриран афилиейт.
Имах впредвид примерно ти си се регнал като аф. към моя сайт и го рекламираш, колко според тебе трябва да получиш за всеки, който се регистрира през теб в сайта ( а не в аф. програмата)

Аз това имах предвид, просто дадох пример за програма на 2 нива - 2-Tier. Но не виждам проблем да е и 1 лев за привлечен рег. потребител. ;)

Колко целиш да набереш в тази кампания (рег. потребители) и колко бюджет, защото и 0.5 лева е горе долу допустимо, но не и стумилиращо. Но мисля, че наистина трябва някаква по-силна мотивация за това, защото да си го говорим направо - на никой не му се работи. И да ти кажа, че това със съревнованието ще е добър начин. Но ти трябва и силен анонс за него. Може да се измисли много неща, примерно по 1 лев или 0.50 лева на рег. потребител и № 1,2 и 3 ще получат бонус в срок от ... до ...., като класацията се подменя всеки ден и е шерната някъде. Това е от американската школа. И така бонусчета, ала бала

Аха, благодаря ти за идеята. Принципно поддържам контакт с няколко хотела, които биха се съгласили да усигоряват за първите примерно уйкенд почивка. Доста добра идея ми даде, не се бях сетил за нея :)

Радвам се, че помогнах. А и това звучи мнгоо добре, уикенд за 2-ма в някой готин хотел, някъде, като бонус. Това го предлагаше една програма, с която работехме, беше ексукзия до някакви много екзотични острови за 5 дни. Това само ако се класираш в топ 3 при топ афилиейтите им. А в топ 5 се влизаше от $5К+ на месец. Успехи в кампанията, бате. ;)

Горе