Афилиейт програма за скайп телефон

Sammy

Well-Known Member
Здравейте, трябва ми афилиейт програма през която мога да предлагам скайп телефон :) По възможност да дава малко по висока комисионна (над 10%). Не ми предлагайте гет.бг, защото са идиоти и хората не ги харесват и продават дефектни стоки и се оплакват от тях :)
П.П. Ако ми дадете реф линк няма да се сърдя :) Даже предпочитам :d

От: Афилиейт програма за скайп телефон

Има една програма в блога си (5-ят банер от горе надолу - не сме я аднали - още я проучаваме) за фри телефони, но не знам дали ти върши работа, ако е това което искаш. А то не е ли с купуване на кредити за говорене през скайп?

П.П: Искаме да аднеме повече програми за всички ниши, но е адски трудно да ги провериме всички заедно - а ние държиме на това всичко да е доказано и проверено, с цел да не губиме времето и усилията на никой от уважаваните членове тук.

Трябва ми афилиейт програма за самия телефон на скайп, който предлагат :) Хванал съм една много хубава думичка с блога и искам да я монетизирам :) за нещо такова говоря http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=16660

В друга тема преди време бяхме обсъдили как се дават над 10% комисионна ...

Еми направи му един сърч и ще си намериш нещо, аз лично не мога да ти препоръчам нещо по темата. Доста тясна ниша - което е адски привлекателно, разгледай по големите мрежи и после по афилиейт ревю сайтовете. Все някъде трабва да има нещо. Щом гет.бг го шиткат, значи и други са се сетили да го правят и то много преди тях, заедно с афилиейт мрежа.;)

Горе