D devoid Active Member Рейтинг - 100% 34 0 0 27 Ноември 2019 #1 Здравейте, търсим трафик от FB или Instagram. Желателно е повечето да са жени , тъй като ще се рекламира козметика. Моля оферти и повече инфо на ЛС! Поздрави!
Здравейте, търсим трафик от FB или Instagram. Желателно е повечето да са жени , тъй като ще се рекламира козметика. Моля оферти и повече инфо на ЛС! Поздрави!
KaterinaK Member Рейтинг - 100% 3 0 0 29 Ноември 2019 #3 [email protected] пишете ми каква е козметиката и целевия пост, аз ще ви пратя инфо за моя сайт
D devoid Active Member Рейтинг - 100% 34 0 0 29 Ноември 2019 #4 KaterinaK каза: [email protected] Увеличете... Писах ви...
pavelpavlov018 Member Рейтинг - 100% 3 0 0 4 Декември 2019 #6 [email protected] Напишете ми повече информация и мисля, че мога да ви бъда полезен.
D devoid Active Member Рейтинг - 100% 34 0 0 4 Декември 2019 #7 pavelpavlov018 каза: [email protected] Напишете ми повече информация и мисля, че мога да ви бъда полезен. Увеличете... Каква информация ви интересува по конкретно друга?
pavelpavlov018 каза: [email protected] Напишете ми повече информация и мисля, че мога да ви бъда полезен. Увеличете... Каква информация ви интересува по конкретно друга?
pavelpavlov018 Member Рейтинг - 100% 3 0 0 4 Декември 2019 #8 Каква е козметиката. На коя фирма е. Познава ли се на пазара като бренд или е ново създаден. Какво сте направили до момента като реклама. Уеб сайт имате ли соц мрежи и т. н.
Каква е козметиката. На коя фирма е. Познава ли се на пазара като бренд или е ново създаден. Какво сте направили до момента като реклама. Уеб сайт имате ли соц мрежи и т. н.