[БЕЗПЛАТНО] SEOmoz Pro акаунт за 4 месеца (120 дни)

Borisov

Active Member
Здравейте,

Всеки оптимизатор знае за SEOmoz и за услугите, които предоставя сайта, а сега всеки, който има валидна кредитна/дебитна карта, може да се регистрира и за напълно безплатен 120 дневен тестов период и да се възползва от преимуществата на SEOmoz PRO акаунта.

Имайте предвид, че става дума само за нови профили и освен това, ако не прекъснете навреме членството си (преди да изтекат тези 120 дни), картата ви ще бъде автоматично таксувана. Винаги има и вариант да продължите, ако услугите, които ползвате ви допадат и реално спечелите от това.

Регистрация можете да направите от тук:
Код:
http://goo.gl/XEkDV

Успех!

С уважение,
Борисов

Заради леко объркване, което се получи в другия форум, да пиша и тук.

Трайъла е реално за 120 дни, просто текста, който пояснява защо трябва кредитна карта не е променен, а там пише, че ще ви таксуват след 30 дни. РЕАЛНО ТОВА НЕ Е ТАКА!

ВАЖНО - Ще бъдете таксувано обаче $1, за да проверят, дали картата е истинска!

Ето какво пише в новия ми акаунт:
14Zeo

Поздрави,
Борисов

От: [БЕЗПЛАТНО] SEOmoz Pro акаунт за 4 месеца (120 дни)

ПрИмоцията има ли крайна дата?
До най-късно месец мисля да си пусна триал-а

От: [БЕЗПЛАТНО] SEOmoz Pro акаунт за 4 месеца (120 дни)

Що се отнася до plans and pricing, ahrefs-a e по-добър. Или просто си изтеглете фрее ACRank Analysis от МС и си гонете конкурентите. Офтопик.

Re: От: [БЕЗПЛАТНО] SEOmoz Pro акаунт за 4 месеца (120 дни)

ПрИмоцията има ли крайна дата?
До най-късно месец мисля да си пусна триал-а

Промоцията е активна неопределен период от време, или иначе казано могат когато си решат да я спрат. На твое място бих се възползвал сега, но всеки сам си решава.

Що се отнася до plans and pricing, ahrefs-a e по-добър. Или просто си изтеглете фрее ACRank Analysis от МС и си гонете конкурентите. Офтопик.

Ако намериш подобна промоция за по-добрата услуга сподели я за да може да се възползваме всички.

Поздрави,
Борисов

Горе