БСП - или как големият кораб потъва

BurnX

Well-Known Member
http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/75-ot-bsp-montana-napusnaha-podkrepiat-abv-6005196
[h=2]Ръководството на БСП няма нищо общо с идеите, декларирани от партията, и я води към гибел, АБВ е перспективата за България, заявяват от БСП-Монтана[/h]

Кораба Майка се разцепва. АБВ ще измести старото БСП....
sergei_stanishev.jpg
 
От: БСП - или как големият кораб потъва

Кораба Майка се разцепва.
Това е абсолютно неправилно казано! Единствено вярното, което е трябвало да се напише е :
Кораба Майка ГО РАЗЦЕПВАТ! Години наред вече ГО РАЗЦЕПВАТ и то не от АБВ, а от ДПС, и то не идеологически или политически, а аналнО
Капитанът на кораба ГО РАЗЦЕПВАТ най-яко 1017716_542750892439532_973557900_n.jpg , но пък се говори, че на него това му харесва и то не от вчера, а още от младини :lol:
 
От: БСП - или как големият кораб потъва

Из коментари за правителството. Доста истини :
- Тате, тате – вика Иванчо - да видиш какво стана днес
- Какво, бе, Иванчо – рекъл баща му
- Бикът наеба червената крава
- О, не бе, Иванчо, не се говори така – рекъл баща му. Ще кажеш – бикът изненада червената крава.

След един ден Иванчо пак крещи възторжено:
- Тате, тате, да видиш пък днес какво стана
- Кажи, бе, Иванчо – рекъл баща му
- Бикът изненада бялата крава. Пак наеба червената.

Чудя се, българският народ ебат ли го или го изненадват. Изненадват го с нови цени на тока, уж по-ниски, пък при мен по-високи, изненадват го с „бежанци“, дето уж ги спират на границата, пък те станали вече към 20 000, 00 души, изненадват го с ислямизацията на България и с количеството представители на ДПС в управлението, при което при 8 % турско население в България / дето половината са сигурно приходящи за празниците /, в управлението участват вече към 50 % кадри на ДПС, изненадват го всяка седмица с теглене от държавата на нови заеми, дето ще ги плаща изненаданото следващо, че и по-следващо поколение, изненадват го с лошото образование, здравеопазване, липса на промишленост, и селско стопанство, с одобрение в Брюксел на педерастки / гей / паради и педерастки / гей / бракове и т.н. и т.н.
Чудя се, кога ли и управляващите ще бъдат изненадани от народа си ...или по-просто и ясно – как го беше казал Иванчо ...
 
От: БСП - или как големият кораб потъва

Хубаво е да се види, че дори и герберастите говорят в един тон с АБВ, една песен пеете.
 
От: БСП - или как големият кораб потъва

Хубаво е да се види, че дори и герберастите говорят в един тон с АБВ, една песен пеете.

Червен троле, пуснаха ли вече опорните точки по които да пишеш или караш на сляпо :shock:
 
Йорданка Фандъкова, кмет на годината? WTF. Всички знаем, че кмет на годината и всяка от 2011 насам е този на Бургас. Тази може да цуне прасето отзад. :)

Иначе му е време да потъне. Но силно се надявам да не дойде Будиста, че майката си трака тогава пак. За хората с фирми по ДДС: Ако дойде Бойко, нали знаете, че няма да видите ДДС, така, че не си правете труда и да го внасяте. :) Също така, не участвайте в проекти, в които държавата има нещо общо. И ако не сте монопол или в листа на бизнесмените, които ще се облажат от връщането му, замислете се за бизнес, насочен към чужбина. :)
 
И той е от Герб :)
Да, знам, но покрай краденето някак е намерил и време да свърши и работа. Докато другите са пълна греда. Сега ще видите как бургазлии няма да искат да го пуснат. ;) Кой луд ще смени кмет, който прави толкова много и краде по-малко от другите. Ако го махнат и сложат друг, това ще им е най-тъпата грешка. Както се викаше в една книга, като не може да водиш, значи следваш някой. Та и столичната кметица следва, ама нещо не догонва. :)
 
От: БСП - или как големият кораб потъва

- Алооо, БСП Монтана ли е?
- Не, тук е АБВ.
....
- Алооо, БСП Монтана ли е?
- Не, тук е АБВ.
....
- Алооо, БСП Монтана ли е?
- Ама Вие колко пъти ще се обаждате с този въпрос? Тук е АБВ!
- Знам, бе. Ама е приятно да го чувам!
 

Горе