2fast4you
Well-Known Member
Интересна статия - "БЪЛГАРИТЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПРОБЛЕМ” – ДОКЛАД НА РИЧАРД МОРНИНГСТАР / СЕКРЕТНО
И ми е още по интересно какви са Ви мненията
И ми е още по интересно какви са Ви мненията
Фейк. Тва ми е мнението.
Ще свърши войната, всичко по някакъв начин ще се намести, ще се уреди. И ние ще хвърлим всичко, каквото имаме — всичкото злато, цялата материална мощ за затъпяване и заблуждаване на хората!Това е поредната партенка и пропаганда за ей такива като владко!
Еленко е прав за много неща,няма как да те убедим,че земята не е плоска.Аз като видя да се развява от сульо и пульо нещо, дето уж трябва да е ''строго секретно'' и веднага подушвам теория на конспирацията, тип: Еленко Ангелов и рептилите.:lol:
Еленко е прав за много неща,няма как да те убедим,че земята не е плоска.
Не са влечуги,но са плод на кръвосмешениеАз знам, че земята не е плоска, защото съм го учила в училище, а не защото вие с Еленко го твърдите. Виж по-трудно ще ви бъде да ме убедите, че баба Куин оф Ингланд, семейство Буш и Рокфелер са вид влечуги, спуснати на земята с летяща чиния и куфарчета с мангизи в ръце, или каквито там израстъци са имали при спускането.:lol:
Не са влечуги,но са плод на кръвосмешение
В по-тежките случаи между братя и сестри и първи братовчеди.Обикновено браковете между 2-ри и 3-ти братовчеди са си редовна практика.За съжаление това не е бъзик,а самата истина.И не знам дали знаеш,но Обама и Джордж Буш са 12-и братовчеди,т.е. Баракчо има еврейска кръвчица,нищо че е с повечко тенПлод на кръвосмешение на кого, между кои животински видове, че не помня вече ? Помня, че бяха покрити с люспи само...:lol:
Основната цел на тяхното образование е подчинена на придобиването на умения и навици които биха им помогнали да се реализират на трудовия пазар, да са конкурентноспособни. ... Тоест основен мотив за тяхното образование е и ще си останат парите.
Четох я статията,даже 2 пъти,но това се отнася не само за България,а за поне 2/3 от страните по света.Образовани и необразовани,умни и прости,бедни и богати,всички навсякъде са обладани от един и същ порок-ПАРИ.Това е болестта на 20 и 21 век,"MoneyМанията". И според мен това е главният проблем,защото той е причинно-следствено свързан с всички останали проблеми.Има ли някой тук във форума,който поне 1 ден не е имал мисли,свързани с пари?Аз такива хора не познавам...
Nandibandi,
Не си ме разбрала правилно,не те упреквам за което