Баба от София счупи рекорда в телефонните измами у нас, като позлати ало-измамници с 420 000 лева. 65-годишната Жасмин изтеглила парите последователно от две банки, а като отишла в трета, за да си вземе още 180 000 лева, служителите се усъмнили и подали сигнал в полицията.
От Novini.bg е репортажа, не знам колко може да им се има доверие. Но телефонните измами са си факт, последно един дядо беше дал към 100 000 лв и повече, даваха го по новините, даже парите за входа/тъй като е касиер/ беше дал към тази сума.
На 3 юни, отново в същия район, тя е оставила 104 000 лв., 30 000 евро и долари. Два дни по-късно на ул. „Цар Асен“ жената е оставила още 210 000 лв.
65-годишна жена даде на телефонни измамници над 400 хил. лв. и половин килограм злато в София /това е от БНР/
Ми ... пускай те темата в "Правене на пари" и докато висим на компа да търсим заможни лелки над 50 годишни дето им е писнало от живота па имат някой скатанл лев - и да се уреждаме в живота де*аПросто не е била толкова интелигентна за колкото са я мислели съседите. И явно е милионерка жената
За да може банките да те обират и да знаят всичко за теб? Айде мерси. Като си твърде доверчив нищо не може да те спаси на тоя свят - дори и доброто финансово състояние, както се вижда. По тая логика трябва и да се подлушват телефоните на всички, за да се предотвратят измамите веднага.Абе тия банки не могат ли да спрат тези съмнителни тегления? Да въведат клауза банката да разпитва за какво се теглят парите поне...
Абе тия банки не могат ли да спрат тези съмнителни тегления? Да въведат клауза банката да разпитва за какво се теглят парите поне...
Лотарията.Въпреки, че не съществува данък простотия, явно по естествен начин хората си плащат за нея, така че всичко е в реда на нещата.
Трябва няколко дни преди това да каже, че иска да тегли такава сума. Аз като отида за 1000+ лв и ми казват, че нямат ... не знам наистина как ще изтегли 200к ...Абе тия банки не го ли правят това вече? Как някой ще влезе в банков клон и ще си тръгне с 200 бона кеш в днешно време? Мен силно ме съмнява тая новина да е истинска, нищо че и по телевизията са я давали.